Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Weekend inspiratie: mooi groen voor buiten en binnen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  14 april, 2018

  Weekend inspiratie: mooi groen voor buiten en binnen

  Het is weer tijd voor weekend inspiratie! Dit keer ging ik op zoek naar de mooiste planten voor in huis. Of voor buiten natuurlijk, want het wordt langzaam weer wat beter weer (helemaal na vorig weekend, wat een weertje!). Vang hangplantjes tot plantjes aan de muur. Bekijk de foto’s voor veel groene inspiratie! 
  planten1
  planten2
  planten3
  planten4
  planten5
  planten6
  planten7
  planten9
  planten10
  Beeld gevonden via:
  1.Tenvinilo S.L. 2. Tenvinilo S.L. . 3. The Contemporary Home. 4. Bohemia Design Limited. 5. Einrichtendesign.de. 6. Geschenke.de. 7. Geschenke.de. 8. Garden Trading. 9. Garden Trading. 10. Black By Design Ltd
  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Eén reactie op “Weekend inspiratie: mooi groen voor buiten en binnen”

  1. Linda schreef:

   Ooh, ziet er supergaaf uit! 🙂

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu