Weekend inspiratie: mooi groen voor buiten en binnen

Het is weer tijd voor weekend inspiratie! Dit keer ging ik op zoek naar de mooiste planten voor in huis. Of voor buiten natuurlijk, want het wordt langzaam weer wat beter weer (helemaal na vorig weekend, wat een weertje!). Vang hangplantjes tot plantjes aan de muur. Bekijk de foto’s voor veel groene inspiratie! 

planten1

planten2

planten3

planten4

planten5

planten6

planten7

planten9

planten10

Beeld gevonden via:

1.Tenvinilo S.L. 2. Tenvinilo S.L. . 3. The Contemporary Home. 4. Bohemia Design Limited. 5. Einrichtendesign.de. 6. Geschenke.de. 7. Geschenke.de. 8. Garden Trading. 9. Garden Trading. 10. Black By Design Ltd

lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

1 reactie

Linda -

Ooh, ziet er supergaaf uit! :)

Reageer ook