Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Zo pak je origineel je kerstcadeaus in - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  19 december, 2017

  Zo pak je origineel je kerstcadeaus in

  Soms uit tijdnood, soms omdat ik het gewoon leuk vind, pak ik cadeautjes in op een andere manier dan in ‘gewoon’ papier. En dat hoeft echt niet altijd meer werk te zijn. Ben jij nog op zoek naar een originele manier om je kerstcadeaus in te pakken? Bij deze enkele tips. Inpak ze!

  Nou moet ik wel eerlijk bekennen dat ik eigenlijk altijd alleen maar meer moeite doe, als ik een vrouw een cadeau geef. Ik heb het idee dat mannen over het algemeen niet kijken naar verpakkingsmateriaal en minder oog hebben voor detail. Ik vind het zo zonde als een zorgvuldig ingepakt cadeau wordt opengescheurd. Van thuis uit heb ik ook geleerd om niet te scheuren, maar om een cadeau netjes uit te pakken. Ik ben dus best wel precies als het daar op aankomt! Maar goed, ik gebruik wel eens stof, kranten, tijdschriften en masking tape om cadeautjes wat extra’s te geven. Hieronder zie je hoe ik een cadeautje voor dochtertje Olivia heb ingepakt in een kussensloop.
  Zo pak je origineel je kerstcadeaus

  Kerstcadeaus inpakken in een (oude) kussensloop

  Afgelopen weekend heb ik een cadeautje voor Olivia ingepakt in een mooie linnen stof (kussensloop). Lintje eromheen, naamkaartje erbij en een takje groen. Een feestje om naar te kijken, ook al heeft zij het niet door. Dit heb ik gebruikt:

  • Een linnen kussensloop. Voor een extra mooi effect pak je elk cadeautje in verschillende soorten stoffen en kleuren in te pakken (kijk eens op de markt voor reststoffen, kost je bijna niks en je kunt het altijd wel ergens voor gebruiken).
  • Papieren labels van. Voor een extra feestelijke touch kun je met een goudkleurige pen een naam of persoonlijke boodschap schrijven.
  • Stoffen lint. Ik heb een oudroze kleur gebruikt omdat dat mooi combineert met het zachte grijs.
  • Eucalyptus takje| ik koop altijd een flinke bos, leuk voor in een vaas maar dus ook om te gebruiken voor een cadeautje.

  Zo pak je origineel je kerstcadeaus
  Pak het cadeau in zoals je het ook in zou pakken met papier. Alleen hoef je nu geen plakband te gebruiken, want je gebruikt het lint om het cadeau op zijn plek te houden. Schrijf een boodschap of naam op het label, schuif het lint door het label vóórdat je het lint om het pakje vouwt en voeg eventueel takje groen toe. Eucalyptus past perfect bij de feestdagen en geeft je cadeau een geurtje. Hoe leuk én lekker!
  Pak jij kerstcadeaus ook altijd extra mooi in, of alleen voor Kerstmis? Ik ben benieuwd wat jij voor materialen gebruikt. Let me know in de comments!
  Beeld © eigen beeld via Interior Tales

  profielfoto-interior-junkie (1)
   Kiki is van jongs af aan bezig met interieur en houdt van bloemen, gedempte kleuren en het mixen van stijlen. Ook is ze altijd op zoek naar interieurpareltjes in kringloopwinkels en markten. Op haar eigen blog, Interior Tales, deelt Kiki haar interieurvondsten & dromen maar ook op Interior Junkie deelt ze regelmatig haar wooninspiratie met jullie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu