Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen @ Yurtstore in Den Haag - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  2 juli, 2016

  Woonwinkelen @ Yurtstore in Den Haag

  Hoewel Den Haag ons doet denken aan de Tweede Kamer enerzijds en ‘Oh, Oh Cherso’ anderzijds, gingen Myrna en Ruth maar eens op zoek naar de interieurkant van Den Haag. Na wat onderzoek vonden ze ook hier de pareltjes van Den Haag. Met vandaag Yurtstore uitgelicht, een winkel vol uniek design.

  Inspiratie halen uit de Zijderoute

  We houden van design, maar laten we eerlijk zijn: we komen vaak hetzelfde soort design tegen in winkels. Gelukkig is daar dan Yurtstore. Deze mooie winkel geeft je de kans om een uniek designlabel aan te schaffen. Yurtstore werkt samen met designers die wonen in landen langs de Zijderoute of designers die geïnspireerd zijn door de Zijderoute.

  De winkel kun je omschrijven als een lichte woonkamer vol uniek design. Bij Yurtstore staat design met een ander verhaal dan het Dutch en Scandinavian design  centraal en heeft dan hier en daar een ander stofje, een ander kleurtje en een andere vorm.

  yurtstore-interiorjunkie1

  Yurtstore wil je niet missen wanneer je in Den Haag bent en als je toch een stapje binnen zet,  maak dan eens een praatje met de eigenaresse die heel veel te vertellen heeft over haar winkel en de designers van de Zijderoute. Wij zijn fan!

  Waar vind je het?!

  Yurtstore vind je in de Zoutmanstraat 43a in Den Haag.

  yurtstore-interiorjunkie1

  yurtstore-interiorjunkie1

  yurtstore-interiorjunkie1

  yurtstore-interiorjunkie1

  yurtstore-interiorjunkie1

  yurtstore-interiorjunkie7

  yurtstore-interiorjunkie1

  yurtstore-interiorjunkie1

  yurtstore-interiorjunkie1

  yurtstore-interiorjunkie1

  yurtstore-interiorjunkie1

  Beeld:

  Myrna

  Ontdek meer hotspots in den Haag.

  Ruth

  Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu