Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen @ Wauw in Den Haag - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  30 juni, 2016

  Woonwinkelen @ Wauw in Den Haag

  Hoewel Den Haag ons doet denken aan de Tweede Kamer enerzijds en ‘Oh, Oh Cherso’ anderzijds, gingen Myrna en Ruth maar eens op zoek naar de interieurkant van Den Haag. Na wat onderzoek vonden ze ook hier de pareltjes van Den Haag zoals de mooie woonwinkel Wauw!

  De naam van deze winkel zegt het eigenlijk al, in één woord wauw! Maar waar Wauw ook voor staat is: Wild And Unique Warehouse. En dat het een warenhuis is, mogen we wel stellen; hier vind je de allerleukste tweedehands spullen, nieuwe hebbedingen en handgemaakte pareltjes. De eigenaresse van Wauw, overigens een enthousiaste vrouw, noemt zichzelf ‘de scharrelaar van haar winkel’. Zeven keer per jaar reist ze af naar Frankrijk om de mooiste spullen te bij elkaar te zoeken voor in haar winkeltje. De eigenaar runt Wauw met zoveel enthousiasme dat je serieus een wauw-momentje hebt bij binnenkomst. Ja, wij zijn fan!

  Waar vind je het?!

  Wauw vind je in de de Piet Heinstraat 57 in Den Haag.

  wauw-interiorjunkie1

  wauw-interiorjunkie1

  wauw-interiorjunkie1

  wauw-interiorjunkie1

  wauw-interiorjunkie1

  wauw-interiorjunkie1

  wauw-interiorjunkie1

  wauw-interiorjunkie1

  wauw-interiorjunkie1

  Beeld:

  Myrna

  Ontdek meer hotspots in den Haag.

  Ruth

  Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu