Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen @ Present Living in Den Haag - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  28 juni, 2016

  Woonwinkelen @ Present Living in Den Haag

  Hoewel Den Haag ons doet denken aan de Tweede Kamer enerzijds en ‘Oh, Oh Cherso’ anderzijds, gingen Myrna en Ruth maar eens op zoek naar de interieurkant van Den Haag. Na wat onderzoek vonden ze ook hier de pareltjes van Den Haag. Vandaag de mooie vintage woonwinkel van de stad; Present Living.

  Present Living is alweer drie jaar open en hier kun je de mooiste vintage en brocante kopen voor een betaalbare prijs. Elke zondag gaat de eigenaar op pad naar Engeland, Frankrijk of België om de mooiste spullen te vinden. Bij thuiskomst begint het echte werk, want dan moeten de spullen hier en daar een reparatie ondergaan en een likje verf krijgen.
  hotspot-interiorjunkie3
  De winkel staat bomvol met vintage en brocante en alles is te koop voor een betaalbare prijs. Door die lage prijs wordt er redelijk veel verkocht en een groot voordeel daarvan is dat er weer ruimte is voor nieuwe spullen. Dus telkens weer kom je bij Present Living nieuwe spullen tegen.

  Waar vind je het?!

  Present Living vind in de Piet Heinstraat 99 in Den Haag.
  hotspot-interiorjunkie3
  hotspot-interiorjunkie3
  hotspot-interiorjunkie4
  hotspot-interiorjunkie3
  hotspot-interiorjunkie3
  hotspot-interiorjunkie3
  hotspot-interiorjunkie3
   
  hotspot-interiorjunkie3
  Beeld:
  Myrna

  Ruth

  Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

  Eén reactie op “Woonwinkelen @ Present Living in Den Haag”

  1. cedante lilian schreef:

   Leuk Julian is een aardige jongen met een passie voor brocante

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu