Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Interior Junkie proof slapen @ Townhouse hotel in Maastricht - Interior junkie
Menu

Search

  • I like my money right
    where i can see it:

  • 16-07-2024

    27 juni, 2016

    Interior Junkie proof slapen @ Townhouse hotel in Maastricht

    Myrna en Ruth werden uitgenodigd om Maastricht te verkennen. A lopend door deze stad voelde het als een vakantie in eigen land. Naast dat Maastricht leuke interieurhotspots heeft, kun je ook heerlijk eten, drinken én slapen in Interior Junkie proof hotspots, zoals het Townhouse Hotel.

    Tijdens het uitje in Maastricht sliepen wij in het prachtige Townhouse hotel in de wijk Wyck. We hadden een ruime kamer, heerlijke bedden én een Interior Junkie proof interieur. Niet alleen de kamers, maar ook de lobby ziet er om te smullen uit. Hier kun je heerlijk chillen, je favoriete woonbladen lezen of een drankje doen. Een soort van grote huiskamer.

    Nog een fijn extraatje: het hotel ligt maar twee minuten lopen vanaf het centraal station. Dat scheelt weer als je met een koffer moet slepen die gevuld is voor vier nachten in plaats van één. We hebben genoten van een heerlijke (maar wel een kort) nachtje slapen in het hotel. We lieten ons ook vertellen dat je een goudvis kunt huren voor op je hotelkamer (let wel: het beestje moet wel ongeschonden de volgende ochtend worden ingeleverd). Dit hotel raden wij dan ook zeker aan wanneer je naar Maastricht gaat.

    Interior Junkie proof slapen @ Townhouse hotel in Maastricht

    Maastricht_Interiorjunkie_1

    Maastricht_Interiorjunkie_2

    Maastricht_Interiorjunkie_4

    Beelden via Ruth en Townhouse hotel

    Nog meer hotspots in Maastricht:

    Ruth

    Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Ontdek meerWoonverhalen

  • Laatste blogpost
  • Menu