Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen @ nolabels in Maastricht - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  23 juni, 2016

  Woonwinkelen @ nolabels in Maastricht

  Myrna en Ruth werden uitgenodigd om Maastricht te verkennen. A lopend door deze stad voelde het als een vakantie in eigen land. Naast dat Maastricht leuke interieurhotspots heeft, kun je ook heerlijk eten en drinken in Interior Junkie proof hotspots, zoals nolabel.

  In de Minckelersstraat zit sinds eind vorig jaar interieurwinkel nolabel. De naam van deze winkel zegt het eigenlijk al: hier vind je geen labels van bekende merken. De eigenaar houdt liever de grote merken buiten de deur en werkt juist veel samen met startende ondernemers. Een van die ondernemingen is Schuifkunst, geweldige houten meubels die je als een bouwpakket in elkaar schuift. Daarnaast maakt de eigenaar zijn eigen lampen die hij gewoon verkoopt in zijn winkel. Het handelsmerk van nolabel is een woonkamer vol betaalbaar design. Er is voor iedereen wat wils, dus wij raden het aan om zeker even binnen te stappen.

  Waar vind je het?!

  Nolabel vind je in de Minckelersstraat 10 in Maastricht.

  nolabels-interiorjunkie2

  nolabels-interiorjunkie3

  nolabels-interiorjunkie4

  nolabels-interiorjunkie5

  nolabels-interiorjunkie6

  nolabels-interiorjunkie8

  nolabels-interiorjunkie7

  nolabels-interiorjunkie9

  nolabels-interiorjunkie10

  Nog een hotspot in Maastricht:

  Beeld: Myrna

  Ruth

  Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu