Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG #8 Met Disney naar Londen! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  22 juni, 2016

  VLOG #8 Met Disney naar Londen!

  Onlangs reisde ik af naar Londen voor een date met Disney. Het allerleukste merk (als je het mij vraagt) nodigde me namelijk uit te gaan spieken bij een expo waar ze verschillende samenwerkingen uit mode- en interieurland tentoonstelden. Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel.

  Dat aangevuld met een poepchique hotel, de hele dag Disney muziek om mij heen én een stad vol met nog veel meer andere coole interieurspots, had ik de trip van mijn leven. Na de tentoonstelling ging ik uiteraard Londen in op zoek naar Interior Junkie proof hotspots. Deze vlog komt binnenkort online. Voor nu: kijk ze!
  Ook zo’n interior junkie?! Abonneer je dan op het Interior Junkie You Tube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe video’s vol met wooninspiratie.

  Meer video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu