Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  8 mei, 2016

  Woonwinkelen @ Mevrouw ten Kate in Den Bosch

  Interior Junkie proof stagiaires Myrna en Ruth reisden af naar het zuiden van het land om in Den Bosch op zoek te gaan naar de leukste woonadresjes. De komende tijd lichten ze de leukste hotspots uit. Deze is het de beurt aan Mevrouw Ten Kate. Een winkel voor leuke interieur spulletjes én een fantastische sfeer.

  Niet alleen is Den Bosch een mooie historische stad met prachtige panden, de Binnendieze en natuurlijk de Sint Jan. Ook vind je hier naast de grote winkelketens, de kleine en mooie boetiekjes die we niet gewend zijn in de grote steden en waar je nét die speciale interieurvondsten op de kop kan tikken. Ben jij benieuwd over welke hotspots wij het hebben, lees dan snel verder. Wij vonden het in ieder geval ‘keileuk’ in Den Bosch.

  MevrouwtenKaten-interiorjunkie5

  MevrouwtenKaten-interiorjunkie3

  Fijne vibe

  Sinds mei 2015 kun je naar de Orthenstraat om te woonshoppen in bij Mevrouw Ten Kate. De shop zit namelijk bomvol interieurvondsten voor jezelf of om cadeau te geven (nog leuker: om te krijgen!).  Van klokken en kussens tot aan vazen en verlichting . De eigenaresse (die trouwens geen Mevrouw Ten Kate heet) koopt haar spullen zorgvuldig in. En ze weet wat ze doet; ze is namelijk afgestudeerd als interieur designer. Daarom houdt ze dus niet alleen bezig met haar shop in Den Bosch, maar werkt ze ook in opdracht als interieurdesigner. Wij bleven, ook al waren we al de hele dag op pad en hadden inmiddels blaren op ons voeten van het rondstruinen, happy van dit vrolijke winkeltje.

  Waar vind je het?!

  Mevrouw Ten Kate vind je in de Orthenstraat 73.

  MevrouwtenKaten-interiorjunkie6

  MevrouwtenKaten-interiorjunkie4

  MevrouwtenKaten-interiorjunkie2

  MevrouwtenKaten-interiorjunkie7

  MevrouwtenKaten-interiorjunkie8

  MevrouwtenKaten-interiorjunkie9

  MevrouwtenKaten-interiorjunkie10

  MevrouwtenKaten-interiorjunkie11

  Beeld:

  Myrna 

  Nog meer hotspots in Den Bosch:

  Ruth

  Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu