Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kunstwalhalla spotten op Paleis Soestdijk - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  8 mei, 2016

  Kunstwalhalla spotten op Paleis Soestdijk

  Nog een dagje vrij en altijd al een keer een kijkje willen nemen op Paleis Soestdijk? Onze tip: zeker gaan, want Bal! neemt de komende tijd Paleis Soestdijk over en tovert het paleis én de paleistuin om tot een waar kunstwalhalla. Komt allen!

  Interior Junkie kreeg alvast een voorproefje van dit evenement waar wij (Interior Junkie proof stagiaires Myrna en Ruth) een privétour kregen door het mooie paleis. We geven het toe: we voelden ons wel een klein beetje als prinsessen. Mede ook door de zoete meisjes die daar in prinsessenjurk door de tuinen dansten.
  Bal-paleos-Soestdijk-Overtreders-W
  Op Paleis Soestdijk laten veertig kunstenaars zich de komende tijd op hun best zien en reageren op het paleis en alles wat daarmee te maken heeft. Zo kun je tot rust komen in de stuukzaal op een kunstig meubelstuk en kun je in de tuin een zelfgemaakt kruidenbittertje nuttigen in het onkruidtuintje van Juliana (leuk!). De gehele route , vanaf het begin tot aan het eind, in het paleis én in de paleistuin is gevuld met werken van deze kunstenaars.
  Je krijgt dus de kans het paleis te zien door de ogen van verschillende kunstenaars. Naast dat de kunstenaars zich lieten inspireren op het paleis zelf, dachten ze ook aan de laatste bewoners; Juliana en Prins Bernard. Je kunt hun aanwezigheid in de kunstwerken terug zien. Dat is toch wel extra speciaal.
  Heb jij zin gekregen in Bal! op Paleis Soestdijk? Voor meer informatie verwijs we jullie door naar de site van Paleis Soestdijk. Enjoy.
   
  BAL! - Paleis Soestdijk - Nynke Koster
  BAL! - Paleis Soestdijk - Pet van de Luijtgaarden
  BAL! - Paleis Soestdijk - Rene van Engelenburg
  BAL! - Paleis Soestdijk - Tjep. II
  Beeld gevonden via:
  BAL!
  1.Edwin Oudshoorn 2. Overtreders W. 3. Nynke Koster. 4. Pet van Luijtgaarden. 5. Rene van Engelenburg. 6. Tjep.

  Ruth

  Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en

  myrna

  Als ontwerper in spé is Myrna dol op alle vormen van design, vooral interieurdesign heeft dat extra beetje liefde gewonnen. Vandaar dat ze ook Interior Design & Styling is gaan studeren. Nu heeft ze haar kleine dorpje in Twente verlaten voor het mooie Amsterdam, daar is ze van plan nieuwe inspiratie en kennis op te doen in de interieurwereld. Met deze kennis wil ze op den duur haar eigen bedrijf starten. Al haar interieurbelevingen en inspiratie zal ze met haar geliefde camera vastleggen en beschrijven in haar blogs. Daarnaast mag Myrna zichzelf het komende half jaar dé Interior Junkie proof stagiaire noemen.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu