Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen @ KECK & LISA in Utrecht - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  24 mei, 2016

  Woonwinkelen @ KECK & LISA in Utrecht

  Na het mooie Den Bosch gingen Myrna en Ruth namens Interior Junkie op zoek naar een aantal interieur hotspots in een andere hele mooie stad: Utrecht! Daar kwamen we KECK & LISA tegen. Een hele fijne winkel bomvol mooie spulletjes voor in huis… 

  Utrecht ligt lekker centraal in Nederland en je kunt er heerlijk shoppen, wandelen of gewoon in de zon aan de gracht zitten. De volgende keer wanneer je weer in Utrecht bent, mag je deze woonspot niet missen.

  KECK&LISA-interiorjunkie

  Nooit met lege handen naar buiten. Zeer verleidelijk!

  In de Zadelstraat vonden wij een winkel propvol met interieuritems en andere leuke hebbedingetjes. En met ‘propvol’ bedoelen we ook echt heel erg vol! Achttien jaar geleden begon de eigenaar met deze winkel voor fijne spullen voor in huis, tuin en voor in de keuken. Dat de winkel zo lekker vol is heeft een reden, want de eigenaar wil je het idee geven alsof je op die speciale markt loopt en waar je elke keer weer een mooie vondst ontdekt.

  KECK & LISA is een winkel waar je voor jezelf, of iemand anders, altijd wel iets leuks te vinden is. Een klant die wij spraken reist altijd speciaal af naar Utrecht om bij KECK & LISA een mooi cadeautje te scoren. Als dat je niet genoeg overtuigd om eens langs te gaan naar deze leuke winkel.

  Waar vind je het?!

  KECK & LISA vind je in de  Zadelstraat 38 in Utrecht.

  KECK&LISA-interiorjunkie

  KECK&LISA-interiorjunkie7 kopiëren

  KECK&LISA-interiorjunkie

  KECK&LISA-interiorjunkie

  KECK&LISA-interiorjunkie

  Beeld:

  Myrna

  Ontdek ook andere hotspots in Utrecht:

  Ruth

  Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu