Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Doe jij ook mee aan deze coole design competitie?! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  26-01-2022

  23 mei, 2016

  Doe jij ook mee aan deze coole design competitie?!

  Creatief talent opgelet; Essent roept voor de Comfort Challenge iedereen op om een product of dienst te bedenken waardoor wij meer kunnen genieten in huis. Gaat er nu bij jou een lampje branden? Doe dan zeker mee en maak kans op maximaal €3000. Nog een reden: ik ben een van de juryleden!

  Je wilt het huis niet meer uit, zo comfy is het

  Hoe zou jij je thuis fijner, prettiger en meer relax voelen? Wellicht ben je al blij met je verlichting die van kleur verandert, je comfy fauteuil of je televisie die op afstand je favoriete programma’s voor je opneemt zodat je, eenmaal thuis, meteen kunt bankhangen (ben ik zelf al erg blij mee). Maar wellicht snak je nog naar meer comfort in huis? Ik denk voor in mijn huis meteen aan een robot die mijn favoriete drankje maakt, een bank die mij een goddelijke voetmassage geeft, een tafel die zichzelf dekt, met één druk op de knop het gevoel krijg dat ik op een onbewoond eiland zit of met je lichaamswarmte bepalen of de kachel aan moet of niet. Maar je kunt natuurlijk ook denken aan een product of dienst wat energie in huis bespaart. Ben je zelf creatief en heb je genoeg ideeën die nu bij je naar boven komen? Doe dan zeker mee aan deze design competitie.
  Doe jij ook mee aan deze coole design competitie?!

  Win tot €3000 aan prijzengeld

  Essent organiseert samen met Battle of Concepts en Makerstreet de Comfort Challenge waar studenten, young professionals en ander creatief talent zich voor kan aanmelden met dat ene briljante idee: iets bedenken zodat mensen zich nog fijner voelen thuis. Uit alle inzendingen worden er vijf kandidaten genomineerd die hun idee mogen doorontwikkelen tot prototype. De winnaar ontvangt uiteindelijk €1500. Ook wordt er online nog een publieksprijs uitgereikt van €1500 (ja, je kunt straks ook stemmen) en kun je dus maximaal €3000 winnen.

  Inspiratie nodig?

  Essent deed onderzoek naar wat mensen belangrijk vinden in huis. Wist je dat mensen tussen de 15 en 34 jaar een fijne bank, mooie tafel en een goed bed belangrijk in huis vinden, een schoon huis vooral door stadsmensen gewaardeerd worden en dat 71% van alle Nederlanders zich in de avond het meest relax voelt thuis? Daarnaast zorgt de temperatuur in kleinere huishoudens vaak voor een meer oncomfortabel gevoel (36%) dan bij grotere huishoudens en ergert 1 op de 5 grote gezinnen zich aan het gedrag van hun huisgenoten zoals te lang douchen of deuren open laten staan (30%). Kortom: genoeg inspiratie om mee aan de slag te gaan.
  160504_1623-_DLL1810_1

  Meedoen?!

  Je kunt je idee nog tot en met 19 juni 2016 inzenden. Check de website van de Comfort Challenge voor meer informatie. Heb je inspiratie nodig voor ideeën, bekijk dan deze top 10 aan tip & tricks voor het bedenken van innovatieve ideeën. Ik zou het natuurlijk superleuk vinden als Interior Junkie lezers meedoen aan deze competitie. Hoop dat ik je binnenkort in Den Bosch zie. Good luck!
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Essent.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu