Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG #6 Dé woontrends van 2017 spotten in Lambrate - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  25 mei, 2016

  VLOG #6 Dé woontrends van 2017 spotten in Lambrate

  Na video 1 en 2 over mijn belevenissen tijdens de Milan Design Week staat het allerlaatste deel live. In deze vlog ga ik rondstruinen in mijn favoriete wijk tijdens de design week, Lambrate, en stuitte ik uiteraard op heel veel nieuwe woontrends. Benieuwd? Kijk dan snel verder…

  Het was me wel een weekje in Milaan. Ik kwam thuis met bomvol nieuwe ideeen en inspiratie. Omdat ik zoveel heb gezien, besloot ik maar een reeks van drie vlogs erover te maken waarvan deze de allerlaatste is. Benieuwd naar de vlogs over de wijken Brera en Tortona in Milaan? Check dan onderstaande links.
  Ook zo’n interior junkie?! Abonneer je dan op het Interior Junkie You Tube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe video’s vol met wooninspiratie.

  Meer video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu