Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen in Nijmegen - deel 2 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  22 april, 2015

  Woonwinkelen in Nijmegen – deel 2

  Eerder schreef ik al over de leukste woonwinkels in Nijmegen. Maar afgelopen week vond ik weer een paar pareltjes die ik jullie niet wil onthouden. Alle drie de winkels bevinden zich in de Hezelstraat , de oudste winkelstraat van Nederland.

  Deze straat is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. De interior junkie onder ons kunnen zich in deze straat uren vermaken.

  Het Heydenrijck
  De eerste winkel die ik met jullie wil delen, is Het Heydenrijck op Lange Hezelstraat 15. Een winkeltje dat klein lijkt van buiten maar binnenin vol met mooi uitgestalde hebbedingetjes staat. Denk maar aan Oude kasten, tafels, stolpen en kaarsjes zijn slechts een greep uit het assortiment. Een plek met een fijne sfeer. Zelf kon ik het niet laten en kocht er een Maria beeldje en een mooie presse papier van glas met vogels. Alvast wat inspiratie opdoen? Op de site en in de webshop vind je een impressie Het Heydenrijck.

  Woonwinkelen in Nijmegen - deel 2 Woonwinkelen in Nijmegen - deel 2 Woonwinkelen in Nijmegen - deel 2

  De Snuffelhoek
  Betaalbare (woon)accessoires en een snel wisselend assortiment, dat is de Snuffelhoek. Doordat er klein wordt ingekocht, is elk bezoekje aan deze winkel anders. Erg leuk vond ik de origineel vormgegeven geurbranders van Little Hotties en bijbehorende geurtabletjes. Daarnaast zijn er ook Riverdale accessoires te vinden. Het pand ligt zich in de Stikke Hezelstraat 20-22, in het verlengde van de Lange Hezelstraat. Een sneak peak van de winkel en een fijne webshop vind je op de website van de Snuffelhoek.

  Woonwinkelen in Nijmegen - deel 2 Woonwinkelen in Nijmegen - deel 2

  Subba
  Subba omschrijft zichzelf als ‘bont, hip, soms ouderwets of gewoon heel mooi’. Vooral dat laatste ben ik het zeer mee eens. Het begint al bij de ingang waar een rek vol grappige wenskaarten hangt. Oorbellen, kleden, matjes, geluksbrengers, kommetjes en vazen zijn slechts een greep uit het enorme aanbod. Alles uitgevoerd in allerlei mooie kleuren en materialen. Op de website vind je alle producten in de webshop. Plannen om in Nijmegen te gaan winkelen? Lange Hezelstraat 70 is het adres.

  Woonwinkelen in Nijmegen - deel 2 Woonwinkelen in Nijmegen - deel 2

  Beeld gevonden via:

  1. Micro Tourisme. 2+3. Heyderijck. 4+5. Snuffelhoek. 6. Subba.

  Lees hier alle posts van Marianne.

  Marianne (22 jaar) is masterstudente Nieuwe media, Taal en Communicatie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Haar thuis thuis is in een dorp onder de rook van Heerenveen. Ze heeft een beetje een gat in haar hand wat betreft bloemen en woonaccessoires. Inspiratie haalt ze uit zowel de gids van het geel-blauwe woonwarenhuis als uit de boeken die ze leest over het verre oosten. Haar stijl? Kleurrijk, praktisch en gezellig.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu