Woonwinkelen @ emma b. in Utrecht

Na het mooie Den Bosch gingen Myrna en Ruth namens Interior Junkie op zoek naar een aantal interieurhotspots in een andere mooie stad: Utrecht, We ontdekten daar de mooie winkel emma b. vol met allerlei musthaves voor in huis.  

Utrecht ligt lekker centraal in Nederland en je kunt er heerlijk shoppen, wandelen of gewoon in de zon aan de gracht zitten. De volgende keer wanneer je weer in Utrecht bent, mag je deze woonspot niet missen.

EmmaB-interiorjunkie2

Voor de Scandinavië freak

De vorige keer schreven wij over KECK & LISA, het leuke nieuws is dat deze winkel nog een jonger zusje heeft: emma b. Deze winkel is te vinden op de Oudegracht. Eigenlijk omschrijven we het niet helemaal goed,  want de eigenaren omschrijven emma b. als ‘de grote mensen winkel’ van de twee. En daar hebben ze wel gelijk in. Waar je bij KECK & LISA als een kind zo blij aan het rondneuzen bent, vind je juist bij emma b. te gekke meubels en woonaccessoires voor een grote mensen huis. Voor de liefhebbers van Scandinavische wonen is deze winkel een feest van herkenning wanneer je kijkt naar de mooie, meestal tijdloze meubels, verlichting en woonaccessoires.

Waar vind je het?!

emma b. vind je op de Oudegracht 218.

EmmaB-interiorjunkie7

EmmaB-interiorjunkie7

EmmaB-interiorjunkie7

EmmaB-interiorjunkie7

EmmaB-interiorjunkie7

EmmaB-interiorjunkie7

EmmaB-interiorjunkie7

 

EmmaB-interiorjunkie5

EmmaB-interiorjunkie4

EmmaB-interiorjunkie3

 

EmmaB-interiorjunkie

Beeld:

Myrna

Ontdek ook andere hotspots in Utrecht:

Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

3 reacties

http://www.fbcgroveport.com/ -

J’aime forcément… j’ai assisté à un mariage indien (un vrai) il y a quelques années à Versailles, mais le traiteur français n’a pas été à la hauteur pour le repas qui n’avait d’indien que le nom!

http://www.torontolimodepot.com/ -

Heilt utruelg kva du får til altså!! Fantastisk fine kjolar til fantastisk søte snupper:-) Håper du koser deg med adventstid og gode dagar!Klem!

Nona -

Hot damn, loionkg pretty useful buddy.

Reageer ook