Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  27 mei, 2016

  Woonwinkelen @ emma b. in Utrecht

  Na het mooie Den Bosch gingen Myrna en Ruth namens Interior Junkie op zoek naar een aantal interieurhotspots in een andere mooie stad: Utrecht, We ontdekten daar de mooie winkel emma b. vol met allerlei musthaves voor in huis.  

  Utrecht ligt lekker centraal in Nederland en je kunt er heerlijk shoppen, wandelen of gewoon in de zon aan de gracht zitten. De volgende keer wanneer je weer in Utrecht bent, mag je deze woonspot niet missen.

  EmmaB-interiorjunkie2

  Voor de Scandinavië freak

  De vorige keer schreven wij over KECK & LISA, het leuke nieuws is dat deze winkel nog een jonger zusje heeft: emma b. Deze winkel is te vinden op de Oudegracht. Eigenlijk omschrijven we het niet helemaal goed,  want de eigenaren omschrijven emma b. als ‘de grote mensen winkel’ van de twee. En daar hebben ze wel gelijk in. Waar je bij KECK & LISA als een kind zo blij aan het rondneuzen bent, vind je juist bij emma b. te gekke meubels en woonaccessoires voor een grote mensen huis. Voor de liefhebbers van Scandinavische wonen is deze winkel een feest van herkenning wanneer je kijkt naar de mooie, meestal tijdloze meubels, verlichting en woonaccessoires.

  Waar vind je het?!

  emma b. vind je op de Oudegracht 218.

  EmmaB-interiorjunkie7

  EmmaB-interiorjunkie7

  EmmaB-interiorjunkie7

  EmmaB-interiorjunkie7

  EmmaB-interiorjunkie7

  EmmaB-interiorjunkie7

  EmmaB-interiorjunkie7

   

  EmmaB-interiorjunkie5

  EmmaB-interiorjunkie4

  EmmaB-interiorjunkie3

   

  EmmaB-interiorjunkie

  Beeld:

  Myrna

  Ontdek ook andere hotspots in Utrecht:

  Ruth

  Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

  Eén reactie op “Woonwinkelen @ emma b. in Utrecht”

  1. J’aime forcément… j’ai assisté à un mariage indien (un vrai) il y a quelques années à Versailles, mais le traiteur français n’a pas été à la hauteur pour le repas qui n’avait d’indien que le nom!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu