Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG #7 Spoedcursus bloemschikken, nieuwe binnenkijker + groot nieuws! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-03-2024

  VLOG #7 Spoedcursus bloemschikken, nieuwe binnenkijker + groot nieuws!

  Het waren weer drukke weken vol met coole interieurklussen en woon events. In deze vlog ga ik met mijn moeder filmen in de keuken, leert voormalig topmodel Frederique van der Wal mij de fijne kneepjes van het bloemschikken, heb ik weer heel veel interieurshoots in mijn eigen huis én heb ik groot nieuws…

  Ook zo’n interior junkie?! Abonneer je dan op het Interior Junkie You Tube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe video’s vol met wooninspiratie.

  Meer video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu