Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pinterest proof: hippe trouwbeurs Engaged - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 11-12-2023

  24 februari, 2016

  Pinterest proof: hippe trouwbeurs Engaged

  Als je me volgt op Instagram weet je dat ik ga trouwen. Afgelopen januari ben ik middenin de sneeuw ten huwelijk gevraagd. Ga jij ook binnenkort trouwen en ben je, net als ik, op zoek naar inspiratie voor je bruiloft, dan moet je zeker trouwbeurs Engaged dit weekend bezoeken. Goed nieuws; ik geef 2 kaartjes weg!

  Wat ik vooral zo leuk vind aan trouwbeurs Engaged is dat het alles behalve een standaard trouwbeurs is (waar ik vaak een hekel aan heb, ik krijg dan altijd een hoog Huishoudbeurs gehalte). Na één blik op de site wist ik genoeg; hier moet ik heen. Alsof het één groot Pinterest moodboard is.

  Twee creatieve breinen

  Engaged is opgericht door bruidsfotografe Judith die klaar was het huidige aanbod aan trouwbeurzen en er dus zelf eentje ging organiseren. De eerste beurs organiseerde ze in 2013, ontmoette Vivian (eigenaar van de Liefdesrubriek waarvoor ze wedding stationery maakt) en sindsdien organiseren de twee samen Engaged.

  Pinterest proof: hippe trouwbeurs Engaged

  Wat je zo al kunt verwachten?

  Je kunt je aanmelden voor workshops als ‘Moderne Kalligrafie’ en ‘Maak je eigen bloemenkrans voor in je haar’ (let wel: voor deze workshops betaal je). Maar net zo leuk is het om langs alle stands te struinen. Vraag tips aan wedding planners, bloemisten en sieradenontwerpers, maak heel veel foto’s in de photo booth, vergaap je aan prachtige bruidskiekjes van verschillende fotografen, verlekker je aan heerlijke bruidstaarten en doe alvast inspiratie op voor de bruidsnacht (lingerie!). Kortom, genoeg pret!

  Waar vind je het?!

  Trouwbeurs Engaged vind je op 27 en 28 februari in Lijm & Cultuur op de Rotterdamseweg 272 in Delft. Tickets zijn €15 maar als je kans wilt maken op 2 gratis tickets, moet je hieronder even een reactie achterlaten met je motivatie.

  17 reacties op “Pinterest proof: hippe trouwbeurs Engaged”

  1. Joni schreef:

   Hi! In December ben ik door mijn vriend ten huwelijk gevraagd. Helemaal te gek, bijzonder, maar ook spannend. We willen graag een zomer bruiloft met een festival gevoel. Er zijn nog zoveel zaken om rekening mee te houden en keuze uit te maken, dus wat inspiratie kunnen we nog wel gebruiken!

   Hartelijke groet,

   Joni

  2. Vivian Gade schreef:

   Yes please! Gister last-minute besloten om toch maar een kijkje te gaan nemen. Net zoals jij krijg ik de kriebels van trouwbeurzen maar engaged ziet er uit als een leuk evenement en minder standaard beurs vibe achtig! En natuurlijk het aller belangrijkste: hier is waarschijnlijk alles te vinden wat binnen ons trouw stijltje past! Het is nog een jaar wachten maar i need some inspiration! 😉

  3. Bonny schreef:

   Wow wat klinkt dit als muziek in mijn oren!! In september ten huwelijk gevraagd in Frankrijk. Ben nu bezig met inspiratie op doen, uiteraard op pintrest! En hoe gaaf zou het zijn om dit in het “echt” te kunnen doen! Deze beurs past perfect bij de vintage stijl die wij voor ogen hebben. Alles moet nog uitgezocht worden van locatie tot decoratie… Liefs Bonny

  4. Melanie schreef:

   Misschien krijg ik m’n vent hier met kaartjes wel mee naar toe! Anders trouwt-ie rustig nog in z’n boxershort ??

  5. Balint schreef:

   De vrouw van mijn dromen heeft in tegenstelling tot veel dames die ik om me heen zie, nooit gesproken over trouwen. Ik werd na 4 jaar bijna bang dat ze überhaupt niet wilde. Toen ik begon te vissen, bleek dat ze er expres niks over wilde zeggen, om het eventuele aanzoek puur te houden zonder invloed van haar kant. Een van de redenen dat ik overtuigd ben dat er geen tweede van haar bestaat. Nu heb ik haar op vakantie ten huwelijk gevraagd en nog nooit heb ik haar zo surprised en glimmend gezien. De organisatie barst los en dit zou voor ons een prachtige manier zijn om (in de week van ons 5-jarig samenzijn!) allerlei mooie ideeën bij elkaar te zien en te regelen, zodat haar zo lang stilgebleven wens steeds meer werkelijkheid wordt!

  6. Amadea schreef:

   Onze motivatie? Eerlijk is eerlijk: our money is already where we can see it: in our house, dus nog niet in de tickies voor Engaged. (We hebben al wel workshoptickets voor beide workshops aangeschaft!) Als we geweest zijn delen we graag onze ervaring met jullie, en nodigen we jullie met plezier uit in ons Utrechtse huis vol vintage en zelfgemaakte vondsten. Kunnen we meteen laten zien hoe je modern kalligrafeert en een flowercrown maakt (want dat gaan we doen op Engaged, naast ‘t opdoen van veel inspiratie).

  7. Miriam schreef:

   Jaa!! Ik heb mijn vriend zo gek gekregen om mee te gaan naar deze beurs omdat zelfs hem dit leuk leek! We gaan deze zomer trouwen in Frankrijk en zijn momenteel heel druk met de aankleding etc. Dit heb ik best onderschat, het is allemaal net even wat moeilijker inbeelden op zo’n lange afstand. We kunnen dus nog een hele hoop inspiratie gebruiken, en daar gaat deze beurs perfect voor zijn! Op naar een onvergetelijke bruiloft 🙂

  8. Dilara schreef:

   Ik ben vorige zomer ten guwelijk gevraagd op zee op een boot die mijn vriend voor mij heeft gekocht..
   Ik hep enorm veel inspiratie nodig voor een fantastisch huwelijk voor nu zomer. Ik wil zeker plaats vinden op deze beurs omdat deze enorm mijn stijl bevatten en nog eens fantastische leuke dingen ga leren! Beurzen zijn eenmaal leerrijk en zeker als het om een engaged beurs gaat, dan kunnen we leuke iedeeen opdoen voor ons eigen huwelijkkk Hopelijk tot ziens !!! Liefs dilara en halilcan

  9. Daphne schreef:

   Afgelopen december in Londen ten huwelijk gevraagd! Mei 2017 gaan wij trouwen en kan niet genoeg trouw inspiratie opdoen:-)!!! Zou heel graag naar deze beurs willen!

  10. Cathlin schreef:

   Heel graag! Mijn grote zus is ten huwelijk gevraagd en wilt begin juni dit jaar gaan trouwen. Ik heb de grote eer gekregen om als weddingplanner te fungeren, mijn allereerste professionele klus na mijn opleiding! Ik wil dit geweldig goed gaan doen, dat is natuurlijk logisch. Ik ben een week geleden aangesteld, de bruiloft is al over 3,5 maand, en het is low budget, dus het is een echte uitdaging. Ik kan alle hulp gebruiken die ik kan krijgen! Neem ik haar mee en gaan we samen het kleurenpalet beslissen en inspiratie opdoen. Lijkt me heerlijk!

  11. Wiëna van den Berg schreef:

   Ik neem mijn vriendin mee naar Engaged die twee maanden geleden ten huwelijk is gevraagd. Omdat de kosten wel hoog op zullen lopen voor de dag van haar leven, zal een gratis kaartje best welkom zijn.

  12. Reshma schreef:

   Afgelopen december romantisch ten huwelijk gevraagd in de Ardennen. Deze zomer al trouwen in het Amsterdamse bos en kan alle (niet standaard) inspiratie goed gebruiken! <3 Gr, Reshma

  13. Nikita schreef:

   Mijn tijd komt nog, maar voor mijn vriendinnetje Marlie is het al over een paar maanden. Graag wil ik haar meenemen in de wereld van styling, liefde en vriendschap. Dit samen doormaken is voor ons beide speciaal.

  14. Lotte schreef:

   Mason jars, bloemenkransen, lege flessen gin als kaarskandelaars.. Kijk op de pinterestpagina van mijn zus en je ziet dat dit zó erg de smaak is van mijn zus. Aangezien wij never nooit naar de Huidhoudbeurs of Weddingfair-achtige evenementen zullen gaan, is dit misschien eindelijk een goed alternatief. Zou super leuk zijn als ik haar hier naartoe kan meenemen als verrassing!

  15. Sabine schreef:

   Oh ja! Graag! Ik ben verslaafd aan pinterest…
   Sinds ik met kerst gevraagd ben is mijn pinterest gehacked met wedding pics!
   Ik zou hier echt graag heen willen!
   ????

  16. Lillian Kroes schreef:

   Ik zou mijn tweelingzus die gaat trouwen graag verassen met twee kaartjes. Dan maken we er een leuke zussen dag van. Een goede manier om haar te bedanken voor alle hulp die ze geboden heeft sinds ik bevallen ben.

  17. Eline van Helmond schreef:

   Samen mijn moeder nog even genieten van echte meidendingen! 28 mei is de dag dus de laatste ideeën opdoen zou heeel erg leuk zijn. #moederdochter

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu