Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

WOONSHOPPEN IN WINDHOEK | NAMIBIE REISVLOG #6 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  15 juli, 2018

  WOONSHOPPEN IN WINDHOEK | NAMIBIE REISVLOG #6

  Het allerlaatste deel van mijn Namibie reis videoserie! Na Etosha reden we door naar Mount Etjo en Okonjima, belandde ik in een iets minder Interior Junkie proof verblijf, stond ik oog in oog met een nijlpaard, cheeta’s, panters én een hyena en ging ik los in het Namibian Art Center om spullen te kopen voor thuis…

  Meer over mijn reis naar Namibie weten? Ik plaats binnenkort een artikel met reistips op mijn blog.

  Niets missen van mijn video’s vol wooninspiratie abonneer je dan gratis op mijn YouTube kanaal.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu