Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een poef stylen op verschillende manieren - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2023

  14 juli, 2018

  Een poef stylen op verschillende manieren

  Wat is een interieur zonder poef? Een poef misstaat in geen enkel huis en hij is ook nog eens multifunctioneel. Een poef hoef je namelijk niet alleen te gebruiken als zitplek. Welnee, een poef stylen kan op veel verschillende manieren. In deze weekendinspiratie laat ik zien hoe.

  Niet op de grond maar tegen de muur

  Een poef wordt vaak plat op de grond gezet (best logisch, want daar is een poef immers voor). Maar dat is best zonde. Denk eens out of the box: waarom zou je ‘m eens niet tegen de muur zetten? Als je ‘m namelijk tegen de muur zet, valt het design gelijk wat meer op. Zet er gelijk een plantje naast en binnen not time heb je een instagrammable hoekje in huis te pakken.

  poef-stylen-2

  Dierentuin

  Een poef is natuurlijk ook erg leuk om neer te zetten in de kinderkamer. Eén met een rond design is natuurlijk leuk, maar je maakt je kind(eren) misschien nog blijer met een poef in de vorm van een dier. Ook als hij niet gebruikt wordt, ziet ‘ie er dan mooi uit, alsof het een kunststukje is (ook zeker leuk als je nog geen kinderen hebt, toch?).

  poef-stylen-3

  poef-stylen-4

  poef-stylen-5

  Lekker loungen

  Een poef kan je natuurlijk ook gebruiken als voetsteun of bijzettafel Als de poef te zacht is om als bijzettafel te gebruiken dan kan je er bijvoorbeeld een dienblad op zetten voor wat extra stevigheid.


  poef-stylen-6

  poef-stylen-7

  poef-stylen-9

  poef-stylen-99

  Laat ze lekker opvallen

  Als je interieur bestaat uit veel lichte tinten kies dan voor een poef met een knalkleur. Je kan ook gaan voor een poef met een grafisch design. Hierdoor wordt de poef gelijk de eyecatcher van je interieur. Een tip: bovenstaande poefen kun je voor een fijn prijsje scoren in Marrakech: omdat de vulling er niet in zit, kun je ze makkelijk meenemen in de koffer. Nu nog een ticket boeken…

  poef-stylen-10

  Hoe style jij een poef in huis?

  Beeld gevonden via:

  1.BRAVE BOUTIQUE. 2. Bohemia Design Limited. 3-4-5. KSL LIVING. 6. Pro-Idee GmbH & Co KG. 7. KSL LIVING. 8. Go Modern Furniture. 9. Bohemia Design Limited. 10. Go Modern Furniture.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu