Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonshoppen bij Coming Soon - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  23 oktober, 2014

  Woonshoppen bij Coming Soon

  Woonshoppen bij Coming Soon

  Om de hoek van mijn New Yorkse stulpje ontdekte ik na zes weken (!) een superleuke spot. Coming Soon is ideaal om te woonshoppen..

  Zo zie je maar weer dat er elke dag weer nieuwe dingen te ontdekken zijn. Ik ben gezegend met de gezellige Orchard Street, vol met galeries, barretjes (lekkere cocktails!), koffietenten en restaurants, om de hoek (sterker nog: ik kijk erop uit) en hier loop ik dan ook regelmatig doorheen als ik bij de Whole Foods mijn gezonde boodschappen haal. Op de terugweg ontdekte ik ineens Coming Soon, een geweldige shop vol met woonitems, in een pand waar eerder een makelaar woonde. Shop hier heel veel fijns van Tom Dixon (ik heb een zwak voor de koperkleurige geurkaarsen!), prachtig servies van Chen Chen en Kai Williams, robuuste snijplanken van Christopher Harth en kunstige fruitschalen van Fort Standard. Fijn ook: de shop is zeven dagen per week open. Verleidelijk, zo om de hoek..

  Deze plek is zeker een aanrader om even rond te neuzen. Je herkent Coming Soon aan de felroze neonverlichting. Ik ben fan.

  Woonshoppen bij Coming Soon

  Woonshoppen bij Coming SoonWoonshoppen bij Coming Soon Woonshoppen bij Coming Soon Woonshoppen bij Coming Soon Woonshoppen bij Coming Soon Woonshoppen bij Coming Soon Woonshoppen bij Coming Soon Woonshoppen bij Coming Soon Woonshoppen bij Coming Soon Woonshoppen bij Coming Soon Woonshoppen bij Coming Soon Woonshoppen bij Coming Soon Woonshoppen bij Coming Soon Woonshoppen bij Coming Soon Woonshoppen bij Coming Soon Woonshoppen bij Coming Soon Woonshoppen bij Coming Soon Woonshoppen bij Coming Soon Woonshoppen bij Coming Soon Schermafbeelding 2014-10-21 om 6.57.46 PM Schermafbeelding 2014-10-21 om 6.58.09 PM Schermafbeelding 2014-10-21 om 6.58.57 PM Schermafbeelding 2014-10-21 om 6.59.15 PM Schermafbeelding 2014-10-21 om 6.59.32 PM

  Volg mijn New York avonturen ook op Instagram

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

  Meer inspiratie uit New York:

  2 reacties op “Woonshoppen bij Coming Soon”

  1. […] Memphis De Memphis trend stamt uit de jaren 1981-1988 en zag door de Memphis groep, een groep vormgevers onder leiding van Ettore Sottsass, het leven. Een trend naar mijn hart want met veel felle kleuren (neon!), drukke prints, geometrische vormen en heftige kleurencombinaties. Het kon zomaar de inhoud van mijn kledingkast zijn geweest als ik daadwerkelijk tiener was geweest in de jaren 80. ‘Helaas’ werd ik pas in 1984 geboren en heb ik de jaren 80 niet echt bewust meegemaakt (sund!). Voor alle liefhebbers van toen, goed nieuw; Memphis is weer terug! Ben ik even blij. In New York spotte ik trouwens de winkel Coming Soon met zo’n typisch Memphis stijltje. […]

  2. […] Memphis De Memphis trend stamt uit de jaren 1981-1988 en zag door de Memphis groep, een groep vormgevers onder leiding van Ettore Sottsass, het leven. Een trend naar mijn hart want met veel felle kleuren (neon!), drukke prints, geometrische vormen en heftige kleurencombinaties. Het kon zomaar de inhoud van mijn kledingkast zijn geweest als ik daadwerkelijk tiener was geweest in de jaren 80. ‘Helaas’ werd ik pas in 1984 geboren en heb ik de jaren 80 niet echt bewust meegemaakt (sund!). Voor alle liefhebbers van toen, goed nieuw; Memphis is weer terug! Ben ik even blij. In New York spotte ik trouwens de winkel Coming Soon met zo’n typisch Memphis stijltje. […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu