Woonshoppen bij Coming Soon

Woonshoppen bij Coming Soon

Om de hoek van mijn New Yorkse stulpje ontdekte ik na zes weken (!) een superleuke spot. Coming Soon is ideaal om te woonshoppen..

Zo zie je maar weer dat er elke dag weer nieuwe dingen te ontdekken zijn. Ik ben gezegend met de gezellige Orchard Street, vol met galeries, barretjes (lekkere cocktails!), koffietenten en restaurants, om de hoek (sterker nog: ik kijk erop uit) en hier loop ik dan ook regelmatig doorheen als ik bij de Whole Foods mijn gezonde boodschappen haal. Op de terugweg ontdekte ik ineens Coming Soon, een geweldige shop vol met woonitems, in een pand waar eerder een makelaar woonde. Shop hier heel veel fijns van Tom Dixon (ik heb een zwak voor de koperkleurige geurkaarsen!), prachtig servies van Chen Chen en Kai Williams, robuuste snijplanken van Christopher Harth en kunstige fruitschalen van Fort Standard. Fijn ook: de shop is zeven dagen per week open. Verleidelijk, zo om de hoek..

Deze plek is zeker een aanrader om even rond te neuzen. Je herkent Coming Soon aan de felroze neonverlichting. Ik ben fan.

Woonshoppen bij Coming Soon

Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Woonshoppen bij Coming Soon
Schermafbeelding 2014-10-21 om 6.57.46 PM
Schermafbeelding 2014-10-21 om 6.58.09 PM
Schermafbeelding 2014-10-21 om 6.58.57 PM
Schermafbeelding 2014-10-21 om 6.59.15 PM
Schermafbeelding 2014-10-21 om 6.59.32 PM

Volg mijn New York avonturen ook op Instagram

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

Meer inspiratie uit New York:

2 reacties