Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen bij Rickshaw - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 01-10-2023

  27 oktober, 2014

  Woonwinkelen bij Rickshaw

  Woonwinkelen bij Rickshaw

  Nog een goede reden om naar de Passage de Grand Cerf te gaan, is Rickshaw. Dit overvolle winkeltje is gespecialiseerd in meubels en accessoires uit India.

  De jonge eigenaar gaat drie tot vier keer per jaar zelf naar India op zoek naar unieke producten en om in nauw contact te blijven met zijn vaste leveranciers. Zo weet je zeker dat als je op zoek bent naar een Indiase deurknop, lantaarn, klok, kapstok of welk onderdeel van je huis ook, je dit zeker bij Rickshaw zult vinden. In dezelfde passage is ook de meubelafdeling van Rickshaw, waar je fantastische draaikrukken, lampen en kasten vindt met een industriële look; sommige zijn vintage, andere nieuw, maar allemaal goed als blikvanger in je interieur.

  Waar vind je het?
  Rickshaw – 173, rue saint martin. 75002 Paris

  Woonwinkelen bij Rickshaw Woonwinkelen bij Rickshaw Woonwinkelen bij Rickshaw Woonwinkelen bij Rickshaw Woonwinkelen bij Rickshaw Woonwinkelen bij Rickshaw Woonwinkelen bij Rickshaw

  Beelden door Stefanie Stappers

  Stefanie schreef over meer hotspots in Parijs:

  StefanieStefanie (25) heeft een zwak voor dingen die het dagelijks leven mooier maken: alledaagse dingen zouden juíst bijzonder moeten zijn. Ze omringt zich dan ook graag met bijzondere spullen – van zelf gemaakte tot vintage interieurpareltjes. Na haar studie kunstgeschiedenis is ze naar Parijs verhuisd om zich onder te kunnen dompelen in de musea, boutiques, interieurwinkeltjes, fijne hotspots en koffietentjes. Ze zal haar Parijse must-see plekken vanuit daar met Interieurjunkie gaan delen. Voor meer inspiratie van Stefanie kun je haar volgen op Pinterest.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu