Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Winkelen @ InConcept Live Magazine - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  30 november, 2014

  Winkelen @ InConcept Live Magazine

  Rotterdam is weer een hotspot rijker: de concept-store InConcept Live Magazine opende onlangs de deuren. Shop till you drop is hier zeker niet moeilijk..

  Het enorme pand aan de Coolsingel, voorheen boekhandel de Slegte, is een must-go-see voor design-, mode- en lifestyle junkies en ‘leest’ inderdaad net zo makkelijk en fijn als een magazine.

  Wat je er vindt? Van fietsen tot (kunst)boeken, van (baby)kleding tot sieraden, van 3-D geprinte telefoonhoesjes tot verwisselbare hippe hakken en je kunt er zelfs heen voor huidverzorgingsadvies. Voor elk wat wils dus.

  Platform voor jong talent
  Initiatiefnemer en fashion designer Evana Kuik zocht na haar afstuderen een plek om haar ontwerpen (EVAN Menswear) te showen en te verkopen. De store is een platform om startende designers en creatievelingen de mogelijkheid te bieden hun producten met hun publiek te delen en zelfstandig te zijn. En dat is geslaagd. Het hele pand bruist van de creatieve energie en inspiratie.

  Wil je na het bezoek even bijtanken met een kop koffie of je weerstand een boost geven, dan kan dat in de sfeervolle koffiebar Upstairs Mocambo (boven,ja) of bij de altijd vrolijke dames van sapjesbar Sajoer. Zij maken met hun slow-juicer de gezondste sapjes voor je ( tip: bestel de ‘Groen Monster’). Binnenkort vertelt Roza  ons meer over het café..

  Hieronder het sfeerverslag van een zeer geslaagde opening. Kom binnen..

  Winkelen @ InConcept Live Magazine Winkelen @ InConcept Live Magazine Winkelen @ InConcept Live Magazine Winkelen @ InConcept Live Magazine Winkelen @ InConcept Live Magazine Winkelen @ InConcept Live Magazine Winkelen @ InConcept Live Magazine Winkelen @ InConcept Live Magazine Winkelen @ InConcept Live Magazine Winkelen @ InConcept Live Magazine Winkelen @ InConcept Live Magazine Winkelen @ InConcept Live Magazine

  In Concept Live Magazine vind je op de Coolsingel 83 in Rotterdam. Fijn ook: het is 7 dagen per week open!

  Beeld via Jamilla

  Lees hier alle posts van Jamilla.

  jamilla Jamilla (31) woont en werkt (als juf) in Rotterdam.Ook heeft ze een studie grafische vormgeving gevolgd aan de Willem de Kooning Academie. Niet afgemaakt, maar haar liefde voor grafische prints komt terug in haar kleding en interieur. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met interieur en lifestyle en met het bijhouden van haar woonverslaving. Haar laatste verslavingen (interieur-wise): kussens met dierenprint, washi-tape en marmer. Inspiratie vindt ze in woonbladen, op internet en blogs, kringloopwinkels in obscure dorpjes, koffiebarretjes, via vrienden maar ook gewoon op straat. Wat dat betreft biedt Rotterdam genoeg inspiratie en creativiteit! Op de wishlist: echte Bertoia draadstoelen voor aan de eettafel (en een bad op pootjes).

  Eén reactie op “Winkelen @ InConcept Live Magazine”

  1. […] De Upstairs Macambo Bar, ookwel afgekort tot UMB, is opgericht door Dini en Andre de Visser, samen met hun dochter Lucia. De bar zit  in het oude pand van boekhandel de Slegte op de coolsingel in Rotterdam. Sinds kort is dit pand namelijk omgetoverd tot een live magazine: InConcept. Meer over Inconcept kon je al eerder lezen in deze post van Jamilla. […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu