Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  16-04-2021

  30 november, 2014

  Libelle op bezoek

  Het hele huis stond afgelopen week op z’n kop. Waarom? Omdat Libelle een binnenkijker kwam maken. Dat betekende dat de grote schoonmaak werd ingezet..

  Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar elke keer als er visite komt, ga ik opruimen en schoonmaken. Spontaan bij mij op bezoek komen, wordt dan ook zeker niet gewaardeerd. Nee, alles moet netjes, een tik waar ik maar van niet af kom..

  Voor een hele coole special wilde Libelle Casa Interior Junkie fotograferen en me interviewen. Het duurt nog even voordat het wordt gepubliceerd, maar als het eenmaal zover is, dan laat ik het jullie uiteraard weten. Voor nu: happy Sunday!

  4 reacties op “Libelle op bezoek”

  1. Els schreef:

   Hallo!
   Ik zie dat je de bank van Loods 5 hebt. Het schijnt nogal gevoelig leer te zijn… wat zijn jouw ervaringen hiermee? Komen er snel vlekken in? En is hij al erg verkleurd door de zon? Ben benieuwd!
   Groet,
   Els

  2. Marja schreef:

   Hallo
   kan je mij info gëven over de bloesemtak op de foto van de woonkamer.
   oa verkooppunt, evt prijs.
   mijn dochter vindt de tak zo mooi en ik zou hem haar graag kado willen geven.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu