Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Koffie nippen en winkelen in Weesp @ Puck & Co - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  24 mei, 2018

  Koffie nippen en winkelen in Weesp @ Puck & Co

  Puck & Co is een concepstore in hartje Weesp die gerund wordt door moeder Coby en dochter Puck. Je shopt hier de leukste kleding en woonspullen. Oh ja, je kan hier ook koffie nippen op een fijne loungebank bij het raam. Binnenkort winkelen in Weesp? Hop hier dan even binnen!

  Moeder Coby en dochter Puck hebben een grote passie voor mode en interieur. Winkelen in Weesp doe je hier dan ook goed; hier shop je fijne pareltjes van Scandinavische merken als Bloomingville, Meraki, ADPT en Madam Stoltz.

  Winkelen in Weesp @ Puck & Co

  Winkelen in Weesp @ Puck & Co

  Winkelen in Weesp @ Puck & Co

  Winkelen in Weesp @ Puck & Co

  Braziliaans tintje

  Koffieliefhebbers kunnen hun lol op. De koffie die je bij Puck & Co drinkt, is van het Braziliaanse merk Bacchi. Heerlijke koffie, dus. Met dit kopje koffie strijk je neer op de lange loungebank zodat je rustig je ogen kan laten glijden over alle leuke spulletjes. Je kan je koffie ook opdrinken op een fauteuil bij het raam met stunning uitzicht op de mooie grachtjes. En ineens wil je niet meer weg.

  Naast koffie, shop je je hier ook een ongeluk; er is namelijk genoeg moois te vinden voor in je huis. Omdat Coby een ervaren interieurstyliste is, kan ze je advies geven voor het inrichten van je eigen huis. Hoe leuk is dat?

  Winkelen in Weesp @ Puck & CoWinkelen in Weesp @ Puck & Co Winkelen in Weesp @ Puck & Co Winkelen in Weesp @ Puck & Co Winkelen in Weesp @ Puck & Co

  Werkplek inspiratie

  In de concepstore zijn verschillende inspirerende hoekjes te vinden.  Zo spot je achterin de winkel een kleine werkplek die inspiratie geeft voor het inrichten van je eigen werkkamer. Aan de andere kant van de muur vind je weer een rieten parasol met hangmat. Mocht je dus nog even geen zin hebben om aan werk te denken, blijf dan even bij deze hoek hangen. Voor heel even waan je je hier namelijk in een tropisch oord.

  Binnenkort winkelen in Weesp?

  Gaan je handen hiervan jeuken? Puck & Co vind je in Nieuwstad 26A in Weesp. Shop ze!

  Winkelen in Weesp @ Puck & Co Winkelen in Weesp @ Puck & Co Winkelen in Weesp @ Puck & Co Winkelen in Weesp @ Puck & Co Winkelen in Weesp @ Puck & Co Winkelen in Weesp @ Puck & Co

  Naast winkelen in Weesp zijn deze steden ook leuk om een kijkje te nemen:

  Tekst: Lisa Post
  Fotografie:Lisa Post/ InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu