Werkplek inspiratie nodig? Check even dit bijzondere bureau

Het huis van Marit uit Zoetermeer konden jullie onlangs al bekijken én natuurlijk de vier woontips uit haar huis. Wellicht was je nog iets opgevallen in haar thuiswerkplek onder het mom van werkplek inspiratie; namelijk een bijzonder bureau. Het was even goed kijken waar het werkblad nou van was. Ik ga het je nu verklappen…

Ik had het in eerste instantie helemaal niet door wat het nou precies was. Maar dat het bijzonder was, was zeker. Marit verklapte me dat ze nog geen werkblad had toen ik een middagje langs kwam om het stulpje van haar en haar vriend te fotograferen. Dus wat deed ze? Ze pakte er de behangtafel bij (want die had ze nog ergens liggen, omdat ze net een twee jaar lange verbouwing achter de rug heeft). Met twee schagen van de Zweedse woonketen eronder maakte ze in een handomdraai een compact bureau om aan te werken (leuk feitje: Marit ontwerpt prachtige illustraties die ze afdrukt als ansichtkaart en poster én ze maakt ze ook van hout!).

Werkplek inspiratie nodig? Check even dit bijzondere bureau
Werkplek inspiratie nodig? Check even dit bijzondere bureau

Het leuke is dat ze koos voor witte schagen, zodat het robuuste werkblad (want lekker  ‘geleefd’) er nog eens extra uitspringt. De mix van modern met oud maakt het bureau een mooie toevoeging aan haar thuiswerkplek. Mooie werkplek inspiratie, toch?

Meer werkplek inspiratie zien uit het huis van Marit?

Uiteraard kun je een kijkje nemen in het hele huis van Marit. Benieuwd? Bekijk dan hier de volledige huizentour bij Marit. Wil je nog meer van Marit zien, volg haar dan op Instagram (ze heeft bijvoorbeeld ook een hele leuke kat!).

Werkplek inspiratie nodig? Check even dit bijzondere bureau

Bekijk ook deze woontips uit het huis van Marit:

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

Reageer ook