Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Glampen op Texel | VLOG #55 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 10-12-2023

  13 april, 2018

  Glampen op Texel | VLOG #55

  Wat een feest: ik ging glampen op Texel en belandde in een heel bijzonder verblijf met een Amerikaans tintje. Daarnaast kreeg ik een tegel workshop, kwam imago coach Selina over de vloer om een blik te werpen op mijn kledingkast, kreeg ik shiny nagels, toefde ik in mijn favoriete strandtent…

  ….én had ik een mierzoete shoot in mijn slaapkamer…

  Niets missen van mijn video’s abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal.

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu