Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG #2 mega interieurklus, nieuwe binnenkijker + coole events - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-03-2024

  6 april, 2016

  VLOG #2 mega interieurklus, nieuwe binnenkijker + coole events

  Vlog #2 over alles wat er achter de schermen gebeurt bij Interior Junkie. In dit item ga ik aan de slag met een interieurklus, schiet ik de nieuwste binnenkijker, struin ik coole woonspots af, bezoek ik het IKEA event waar ik neus tussen de nieuwste wooncollecties en krijg ik een hele fancy invite.
  Ook zo’n interior junkie?! Abonneer je dan op mijn videokanaal om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe videos vol met wooninspiratie. Enjoy.

  Meer video’s

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu