Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen @ Vintage Room in Den Bosch - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  6 april, 2016

  Woonwinkelen @ Vintage Room in Den Bosch

  Interior Junkie proof stagiaires Myrna en Ruth reisden af naar het zuiden van het land om in Den Bosch op zoek te gaan naar de leukste woonadresjes. De komende tijd lichten ze de leukste hotspots uit. Deze keer de super leuke hotstpot: Vintage Room. Vol verrassende interieuritems en kek behang.

  Niet alleen is Den Bosch een mooie historische stad met prachtige panden, de Binnendieze en natuurlijk de Sint Jan. Ook vind je hier naast de grote winkelketens, de kleine en mooie boetiekjes die we niet gewend zijn in de grote steden en waar je nét die speciale interieurvondsten op de kop kan tikken. Ben jij benieuwd over welke hotspots wij het hebben, lees dan snel verder. Wij vonden het in ieder geval ‘keileuk’ in Den Bosch.

  Vintage room- van vintage naar designlampen

  Bij het lezen van de naam van dit winkeltje zou je denken dat ze hier vintage verkopen. Niets is minder waar, want deze winkel is vooral gericht op designlampen en behang. Waarschijnlijk denk je nu: ‘waarom die naam dan?’ Wij dachten precies hetzelfde,  maar gelukkig werd het ons haarfijn uitgelegd bij het bezoek van dit winkeltje.
  We werden hartelijk ontvangen door de eigenaren van Vintage Room, tevens broer en zus, die deze winkel negen jaar geleden samen oprichtten. Bij de start van deze onderneming was het de bedoeling om vooral vintage items te gaan verkopen. En dat doen ze nu nog steeds, maar dit combineerden ze met het verkopen van design lampen en behang met prachtige patronen. Daarbij hebben ze aan de overkant van een winkeltje een pand hun eigen werkplaats voor lampen, waarbij je zelf je lamp kunt samenstellen. Van kleurrijke snoeren en mooie peertjes tot aan gave fittingen. Dus heb je nieuwe lampen nodig of advies, dan ben je hier aan het juiste adres.
  Wij vonden Vintage Room een een gave winkel om eens rond te kijken en daarnaast is het natuurlijk een grote opluchting dat we het mysterie van de naam ‘Vintage room’ hebben opgelost.
  vintageroom-interiorjunkie2
  vintageroom-interiorjunkie3
  vintageroom-interiorjunkie1
  vintageroom-interiorjunkie4
  vintageroom-interiorjunkie5
  vintageroom-interiorjunkie6
  vintageroom-interiorjunkie7
  vintageroom-interiorjunkie9
  vintageroom-interiorjunkie11
  vintageroom-interiorjunkie13
  Beeld:
  Myrna
  Nog meer hotspots in Den Bosch:
  Woonwinkelen bij Robbies in Den Bosch. 

  Ruth

  Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu