Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #87 | Weer een kerstboom shoot + nieuwe hometours - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  11 december, 2019

  Vlog #87 | Weer een kerstboom shoot + nieuwe hometours

  Ik ging op pad voor twee nieuwe hometours; bij allround creative Kelly en kunstenares Mei Fang. Voor de verandering hopte ik eens naar een beautyeventje, kreeg ik een heel leuk cadeautje bezorgd voor in huis en had ik weer een nieuwe shoot met mijn XXL kitscherige kerstboom én Oliver…

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Meer video’s vol wooninspiratie:

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu