Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Sneak peek van mijn nieuwe slaapkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  04-07-2022

  29 december, 2016

  Sneak peek van mijn nieuwe slaapkamer

  Yeah! Beetje bij beetje wordt ons nieuwe huis ingericht. Met een verbouwing in het verschiet (eind januari gaan we beginnen!) konden we beneden niet veel doen. Dus de slaapkamer stond als eerste op de planning. Mijn interieurplan; deze moet aanvoelen als een chique hotelkamer. Hij is bijna af. Bij deze een voorproefje…

  In mijn vlogs en op Instagram kon je al een sneak peek zien van mijn nieuwe slaapkamer. Dat de muren diepblauw zijn (Hague Blue van Farrow & Ball) en er een enorme palm naast het bed staat, was al te zien. Het wachten is alleen nog op een mooie lamp, een rond vloerkleed en wellicht nog een wandlampje naast het bed om te lezen.
  De kamer is precies zoals ik het voor ogen had; als een echte hotelkamer. In ons vorige huis hebben we nooit echt iets leuks van de slaapkamer gemaakt, waren alle muren wit en vond ik het nooit echt gezellig. Elk jaar was er wel weer een ander project in huis zodat de slaapkamer, naast ons dakterras, een beetje het ondergeschoven kindje was. Dat moest in dit huis compleet anders.
  Sneak peek van mijn nieuwe slaapkamer
  Omdat het de laatste maanden ontzettend hectisch was met de verhuizing, acclimatiseren in een compleet nieuwe stad (want van Amsterdam naar Haarlem), onze trouwplannen (volgend jaar gaan we trouwen in Toscane, de vlog al gezien waarin ik op zoek ga naar Interior Junkie proof trouwlocaties in Toscane?!) en het feit dat ik nu Interior Junkie fulltime doe en het de laatste maanden op z’n zachts gezegd best druk was, vind ik dat de slaapkamer als eerste af moet. Dit is toch het kamertje waar ik als laatste ben als de dag eindigt en als eerste wakker word als mijn dag begint. Deze kamer moet dus echt een oase van rust zijn in een huis wat toch wel provisorisch is ingericht en waar de meeste spullen nog in verhuisdozen liggen. Nu de slaapkamer bijna af is, is het in mijn hoofd ook een stuk rustiger. Heerlijk dat er eindelijk één kamer bijna af is!
  Sneak peek van mijn nieuwe slaapkamer
  Als ik eenmaal dé lampen en het vloerkleed heb gevonden, laat ik jullie de complete slaapkamer zien. Voor nu moeten jullie het dus even met deze kiekjes doen, die wat mij betreft toch best wel veel prijsgeven. Ik ben heel benieuwd wat jullie er nu al van vinden. Tips zijn meer dan welkom!
  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  14 reacties op “Sneak peek van mijn nieuwe slaapkamer”

  1. Nel schreef:

   Wow, wat een mooie kleur op de muren! Welke kleur is dit?

  2. Wat een prachtige eerste impressies en ik vind het heel erg leuk zo je persoonlijke verhaal te lezen! Ik wacht nu al op de volgende 🙂

   • interiorjunkie schreef:

    Thanks meissie! En ondertussen geniet ik van jouw verbouwplannen in Egypte. Het begint er zo mooi uit te zien jullie liefdesnestje. Enne die logeerkamer wil ik ook wel eens ooit van dichtbij bekijken hoor met onze derde musketier erbij 😉

  3. Fem schreef:

   Mooie palm! Weet je hoe hij heet en of hij giftig is voor katten?

   • interiorjunkie schreef:

    Ik kan de naam niet onthouden dus ik ga het weer even voor je opzoeken, hoor je zsm!

   • interiorjunkie schreef:

    Got it; het is de Strelitzia, zeer fijn in onderhoud; elke 2 weken een liter water geven. En natuurlijk ook heel veel liefde 🙂

    • Fem schreef:

     Bedankt! Klinkt redelijk ideaal, maar hij lijkt mild giftig te zijn voor katten, maar vooral de bloemen. Ik ga eens overleggen of we het aandurven om met een kleintje te oefenen. (Onze vijf katten zijn nogal hardleers als het om het eten van planten gaat, dus we hebben alleen maar Areca-palmen, niet giftig en groeit ongeveer zo snel als hij wordt opgegeten, en cactussen in glazen potten.)

  4. Odet schreef:

   Prachtig geworden zeg! Lekker bezig 🙂 Lieve groet

  5. Ilse schreef:

   Prachtig, ziet er echt heel gaaf uit. Mooi hoe je de verschillende accessoires combineert. ilse_vdvxx

  6. Amanda schreef:

   Die ronde spiegel in de slaapkamer is zoooo mooi! Zei je nou in één van je vlogs dat deze spiegel van SissyBoy is? Ik kan hem online bij SissyBoy iig niet vinden, dus misschien heb ik het wel verkeerd onthouden. Zou je me kunnen zeggen waar hij van is, dan zoek ik hem op en dan weet ik waar ik voor moet sparen :).

   • interiorjunkie schreef:

    Ja, van Sissy Boy. Sommige winkels hebben ‘m nog en af en toe duikt ‘ie op in de webshop.
    Anders even bellen met de klantenservice wanneer die weer binnenkomt. Ik had mazzel: ik had de laatste uit de webshop. In de winkel werd ie voor mijn neus weggekaapt haha.
    Liefs,
    Elisah

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu