Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #110 | Wc pimpen, nieuwe hometours + Ollie loopt - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-03-2024

  13 november, 2020

  Vlog #110 | Wc pimpen, nieuwe hometours + Ollie loopt

  De make-overs vliegen me om de oren! Zo verraste ik Sanne met een wc make-over en behing ik meteen ook even het plafond én kregen Esther en Marieke een coffee corner make-over. Daarnaast schoot ik twee geweldig leuke hometours, kwam Opa Snor vaak oppassen en is Ollie niet te stuiten sinds hij kan lopen…

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Bekijk nog meer video’s vol wooninspiratie:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu