Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #109: weer een make-over + omgaan met online kritiek - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  30 oktober, 2020

  Vlog #109: weer een make-over + omgaan met online kritiek

  De tweede slaapkamer make-over werd een luxe coconnetje. Samantha en Alex waren er zo blij mee, dus ik uiteraard ook. Daarnaast hopte ik naar de nieuwe flagshipstore House of Rituals en waande me in gedachten op een tropisch eiland. Ik ging ook live op insta tijdens het…

  … In De Wolken Festival van Ouders van Nu om te kletsen over babykamertrends én luchtte ik even mijn hart over de online kritiek die ik onlangs kreeg.

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Bekijk nog meer video’s vol wooninspiratie:

  Eén reactie op “Vlog #109: weer een make-over + omgaan met online kritiek”

  1. Amina schreef:

   Ohhhh lieve Elisah, wat ben je toch grappig en gezellig bij dat voice overen, hahaha! En wat vervelend dat gezeik op Facebook. Bah. Ik vind dat je de reclame die je maakt heel mooi vormgeeft en er ook keihard voor werkt. Dat je inderdaad ‘even’ 6 uur staat te behangen voor een makeover. En ik vind de artikelen waar je reclame voor maakt ook echt prachtig. Het is niet (no offense) een scrunchie waar je het over hebt. Nee hoor, lekker doorgaan zo. Fijne zondag en ik heb zin in de cursus morgen xxx

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu