Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: fluwelen poef + stoere bank - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-09-2023

  15 november, 2020

  Woonfavorieten: fluwelen poef + stoere bank

  Elke week een lijstje vol moois voor in huis wat op mijn wishlist staat. Items die ik per direct in mijn huis wil hebben. Met deze week weer veel leuks, zoals onder andere een fluwelen poef, chic bureau, een stoere ban en een speels tafellampje…

  Fluwelen poef

  Ik ben gek op poefjes in huis. Zo pronkt er op mijn thuiswerkplek eentje van roze fluweel en gecaptionneerde knopen. Die heb ik al jaren, maar ik kom er zojuist achter dat er ook een soortgelijke bestaat met een mooie bronzen tint. Love it. Deze fluwelen poef heeft een diameter van 95 cm en is dus ruim genoeg om er met een dienblad meteen een salontafel van te maken. Maar net zo fijn is het om je benen op te stallen als je geen hoekbank hebt. Naast brons is deze fluwelen poef er ook in heel veel andere tinten. Kies je favoriet.

  Woonfavorieten: fluwelen poef + stoere bank
  Woonfavorieten: fluwelen poef + stoere bank

  Ribfluwelen bank

  Ik heb het afgelopen half jaar net zo veel zitten bankhangen dan vorig jaar tijdens mijn zwangerschapsverlof. Een heerlijke luie bank is dan ook cruciaal. Nu ben ik nog erg blij met die van ons, maar deze groene ribfluwelen bank is ook leuk! Een beetje retro door dat rib, toch? Matcht tevens prachtig bij die fluwelen poef hierboven, hoewel ik dan niet nog meer fluweel zou kiezen voor in de zithoek. Anders wordt het too much.

  Chic bureau

  Thuiswerken blijft de norm, dus iedereen ging het afgelopen half jaar als een malle aan de slag met een thuiswerkplek. Heb je nog ruimte om ergens een bureau te stallen? Dan is dit bureau natuurlijk een plaatje. En als je klaar bent met werken, misstaat hij ook zeker niet als sidetable. Zijn messing accenten en donkerhouten jasje vind ik om te smullen.

  Woonfavorieten: fluwelen poef + stoere bank
  Woonfavorieten: fluwelen poef + stoere bank

  Speels lampje

  Met een beetje fantasie lijkt deze tafellamp op een huisdier. Gezellig, toch? Hij is verkrijgbaar in een messing of zwart jasje en is 9 cm groot dus hij past perfect op een sidetable, wandrekje of boekenkast. Deze tafellamp shop je trouwens inclusief lichtbron, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een ovalen of diamantvormige lamp in te doen. Up to you.

  Donkere vakkenkast

  Zo’n vakkenkast als deze is altijd welkom in huis. In het bovenste gedeelte stal je je mooiste items en/of boeken, in het onderste gedeelte de rest van je ‘zooi’. Of doe er je servies in. Zijn donkere essenhouten jasje en het bijzondere lijnenspel zijn zo mooi én de achterwand en de poten zijn zwart. Deze vakkenkast meet trouwens 100 x 200 x 37 cm (b x h x d). Verliefd!

  Woonfavorieten: fluwelen poef + stoere bank
  Woonfavorieten: fluwelen poef + stoere bank

  Bloemig vloerkleed

  Een rond vloerkleed in de zithoek breekt meteen al dat hoekige. Zeker doen dus als je twijfelt. Deze heeft een diameter van 180 cm en komt met een subtiel bloemenpatroon. Dit ronde vloerkleed komt met een fluwelen look en een bronzen kleurtje. Staat me toch mooi bij die fluwelen poef hierboven…

  Bekijk hieronder nog meer woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu