Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vintage shoppen in de Local Goods Store - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  23 april, 2015

  Vintage shoppen in de Local Goods Store

  Hoera! Liefhebbers van het mooie spul van Neef Louis hoeven niet ‘helemaal’ naar Amsterdam Noord om te shoppen. Sinds vorige week is al het waar van deze leuke vintagezaak ook te vinden in de Local Goods Store in de Hallen in de wijk Oud-West. Of ik blij ben? Ontzettend!!

  Neef Louis heb ik jaren geleden al in mijn hart gesloten. En ook overbuuf Van Dijk en Ko mag er wezen. Regelmatig rijd ik dan ook samen met De Grote Liefde ‘helemaal’ naar Noord om even te spieken naar al het moois. En soms, heel soms, kopen we wat. Zo komen mijn twee bruine Pastoe stoeltjes ervandaan waar ik nog altijd superblij mee ben.

  Voor alle fans: Neef Louis 2.0 zit sinds 17 april ook in de Hallen. Hiervoor werkte Neef Louis samen met de Local Goods Store, een initiatief van Pakhuis de Zwijger (sinds vorig jaar organiseerden ze al een maandelijkse markt in de Hallen). In de shop vind je designwaar van jonge ontwerpers en ondernemers zoals Balkentafel, Tijgerhout en VatAmsterdam. En van Neef Louis vind je fabriekslampen, werkbanken en prachtig (industrieel) design. En ja, alles is te koop! Erna kun je neerploffen op een stoel in de Foodhallen. Ik ben nu al fan.

  Het adres? Hannie Dankbaarpassage 39..

  Vintage shoppen in de Local Goods Store Vintage shoppen in de Local Goods Store Vintage shoppen in de Local Goods Store

  Beeld:

  Danique Hoofwijk

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu