Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  27-02-2021

  24 april, 2015

  Interior Junkie x Westwing

  Op Westwing.nl, de site waar je regelmatig verleidelijke sales van verschillende home en living producten vindt, selecteerde ik mijn woonfavorieten voor de interieurtrend Ethnic Chic, een trend die mij op het lijf geschreven is..

  Wat ben ik fan van de Ethnic Chic stijl in huis! Dit wereldse stijltje hoort bij die andere woontrend van dit jaar: Wanderlust. Het is zo’n typische trend voor de globetrotters onder ons. We reizen steeds vaker én langer en nemen onderweg van alles mee naar huis. Dat past precies bij mij want ook ik pak vaak mijn koffers om inspiratie op te doen. Deze kleurrijke woontrend vol met kleur, hout, prints, riet en planten doet me denken aan de zomer; het brengt namelijk altijd het zonnetje in huis. En doordat het wereldse touch geeft aan mijn interieur, heb ik altijd een vakantiegevoel.

  Je leest meer over deze trend in het online magazine van Westwing  geef ik tips over hoe je deze stijl in je eigen huis kunt doorgeven én vind je meteen een hele lijst vol met mijn woonfavorieten die je natuurlijk direct kunt shoppen (let wel: zéér verleidelijk). Enjoy!

  Interior Junkie x Westwing

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu