Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

11x tips voor een kleine slaapkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 06-12-2023

  23 april, 2015

  11x tips voor een kleine slaapkamer

  Je slaapkamer is de ruimte waar je tot rust kunt komen en waar je je terug kunt trekken. Een kleine kamer wordt dan al gauw onrustig door hem te vol te zetten. De kunst is dus om zoveel mogelijk slim op te bergen.

  Wil je een nieuw bed aanschaffen? Kijk dan ook goed naar de ruimte tussen de grond en het bed, deze lege ruimte is namelijk ideaal om spullen op te bergen. Ook boven je bed kun je spullen kwijt. Bevestig twee planken schuin onder elkaar waar je mooie boeken, fotolijstjes en andere eyecatchers op kunt zetten. Zo maak je je slaapkamer erg persoonlijk en voorkom je dat je slaapkamer eruit ziet als een onpersoonlijke hotelkamer.

  Kleding wordt vaak over een stoel gehangen. Een stoel neemt erg veel ruimte in beslag, je kunt ook haken aan de muur of de binnenkant van je deur bevestigen zo bespaar je ruimte op de vloer.

  Een grote kledingkast staat het mooist als hij een stukje van de muur af staat. Zo creëer je optisch meer ruimte. Een kast met schuifdeuren is ideaal voor een kleine slaapkamer, hierdoor hoef je voor de kast alleen ruimte over te houden om er voor te kunnen staan. Daarnaast zorgen de schuifdeuren voor een opgeruimd overzicht ondanks dat je kast wellicht binnenin een zooitje is.

  Lees hier alle posts van Ryanne.

  Ryanne Klein Tijssink (25) is journalist en al van jongs af aan bezig met interieur en styling. Zelfs haar studentenkamer kreeg iedere maand een metamorfose. Haar stageplek regelde ze dan ook bij een interieurmagazine. Inmiddels is de studentenkamer ingeruild voor een appartement en daarin vormen rustige natuurtinten de basis zodat ze iedere keer weer kan veranderen met nieuwe accessoires. Haar interieurstijl is een mix van Scandinavisch, landelijk én modern. Wel moet er altijd iets persoonlijks in het interieur terugkomen zoals foto’s, briefjes en boeken want ‘je huis moet je thuis zijn en geen showroom’.

  2 reacties op “11x tips voor een kleine slaapkamer”

  1. […] worden ze wel een beetje een obsessie. Wij leven tot nu toe met een allegaartje aan kasten in onze slaapkamer en eerlijk is eerlijk, het was niet een hip allegaartje, maar gewoon een […]

  2. […] kledingkasten met houten louvre deuren, een groter bed, nieuwe gordijnen en ga zo maar verder. Maar laat ik nu […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu