Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VIDEO: de verbouwing is begonnen! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  VIDEO: de verbouwing is begonnen!

  Het afgelopen half jaar kon je mijn huizenjacht volgen in de video’s die ik met Rabobank maakte. Na een eerste kijkje in mijn nieuwe droomhuis kom je in deze video meer te weten over De Grote Verbouwing die onlangs is begonnen. Ik kan je vertellen: het gaat heel erg mooi worden…

  Een historisch pand kopen, betekent dat er het een en ander verbouwd moet worden om het nieuw leven in te blazen. De houten balken onder de vloer van de begane grond waren aan vernieuwing toe. Gevolg: de hele vloer moest eruit. Nu we toch deze verbouwing op de planning hadden, wilden we ook meteen de twee zwaar verouderde toiletten aanpakken en de keuken bij de serre trekken zodat we een half-open woonkeuken kregen. En ja, ik droom al jaren van een visgraatvloer en Portugese tegeltjes krijg ik ook al tijden niet uit mijn hoofd. Dus die komen er ook.

  In deze video volg je deel 1 van De Grote Verbouwing. Het is nog even flink doorbikkelen. In deel 2 krijg je het voorlopige resultaat te zien, dus wordt vervolgd…

  Meer weten over de Hypotheek binnen een week check dan de site van Rabobank. Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe Interior Junkie proof video’s.

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Rabobank.

  2 reacties op “VIDEO: de verbouwing is begonnen!”

  1. Begint er al goed uit te zien! Ook wel eens gedacht aan beton in je interieur? Ik denk dat dit in dit huis erg mooi zal staan! Groet Ton van Design Beton Nederland

   • interiorjunkie schreef:

    Thanks voor je reactie. Beton is zeker mooi maar ik vind niet in zo’n klassiek pand. Dat is teveel contrast, vind ik. Maar in de badkamer zou ik het zeker doen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu