Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Thuiswerkplek maken? Sneak preview van die van mij - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  29-06-2022

  Thuiswerkplek maken? Sneak preview van die van mij

  Ondanks dat ik volop in De Grote Verbouwing zit, gaat de inrichting van de eerste verdieping gewoon verder. Wat ik heel graag wilde hebben in mijn nieuwe huis, en wat ik niet had in mijn vorige, was een eigen thuiswerkplek maken. Heerlijk om een aparte plek te hebben om te werken aan mijn blog in plaats van aan de eettafel…

  In mijn vorige huis had ik een compacte werkplek in de slaapkamer, daar waar Interior Junkie is bedacht. Maar hier werkte ik bijna nooit omdat ik het te benauwend vond zo met mijn gezicht naar de muur. En ja, het bleef gewoon een slaapkamer. Veel ruimte voor al mijn spullen had ik niet. Dat moest in dit huis anders: een hele kamer om in te werken met uitzicht op het centrum van Haarlem. Wat een luxe! Tijd om een thuiswerkplek te maken.

  Thuiswerkplek maken? Sneak preview van die van mij

  Thuiswerkplek maken? Sneak preview van die van mij

   

   

  Thuiswerkplek maken: okergoud & glas als eyecatchers

  Uiteraard deel ik dit kantoor met De Verloofde zodat deze ruimte in nauw overleg met hem wordt ingericht. Een thuiswerkplek maken doe ik dus samen. Gelukkig vond hij de okergouden kleur (Karwei mengverf IG-PS-1142) meteen mooi (pfew) en was hij het die met het idee van een glazen bureau kwam. Deze vonden we uiteindelijk via MADE.com. Leuk om te weten: eigenlijk is dit gewoon een eettafel en de poten waren eerst wit maar verfde ik gitzwart, in dezelfde tint als de open haard (Off-Black van Farrow & Ball).

  Er komt nog veel meer…

  Deze ruimte in huis is nog niet af; zo ben ik nog naarstig op zoek naar mooie archiefkasten voor achter het bureau (is echt lastig; ik zie maar geen mooie), moet de fauteuil nog worden bekleed (FYI: in het vorige huis wilden we dit al jaren doen, maar schoven we dit plan steeds vooruit) en gaat de vintage lockerkast uiteindelijk naar de bovenste verdieping om plaats te maken voor een relaxhoekje. Daarnaast mis ik hier nog iets in de hoogte; een grote plant bijvoorbeeld en wil ik nog een cool vloerkleed onder het bureau hebben.

  Thuiswerkplek maken? Sneak preview van die van mij

  Project thuiswerkplek maken: wordt vervolgd…

  Binnenkort ga ik bezig met een inspiratiewand gemaakt van multiplex en kurk, waarop mijn mooiste publicaties pronken waar ik erg trots op ben (van Volkskrant Magazine, Libelle en METRO tot aan JAN Living, Het Parool en ELLE Decoration). Daar snel meer over…

  Voor nu een allereerste kijkje in mijn thuiswerkplek. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Tips zijn trouwens ook meer dan welkom.

   

  Thuiswerkplek maken? Sneak preview van die van mij

  Thuiswerkplek maken? Sneak preview van die van mij

  * De kleur op de muur is Karwei Mengverf IG-PS-1142 en gebruikte ik voor mijn shoot met Karwei vorig jaar. Het bureau is van MADE.com. Goed om te weten: dit bureau is nu in de sale en zéér betaalbaar in vergelijking met andere glazen tafels. 

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu