Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Uit eten in Arnhem in een voormalig zwembad - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  21 mei, 2018

  Uit eten in Arnhem in een voormalig zwembad

  Binnenkort uit eten in Arnhem? Hop dan zeker even binnen bij Thialf. Niet alleen de menukaart is het proberen waard, ook de locatie. Thialf zit namelijk in een voormalig zwembad. Hoe bijzonder! Een tip: neem je kleintje mee uit eten in Arnhem want er zit een speeltuin bij. Kan mams ook even heerlijk relaxen…

  In het pand waar Thialf zit, zat dus vroeger een zwembad. In strenge winters werd deze regelmatig gebruikt als schaatsbaan. Maar nu staat er op deze locatie dus een sportkantine die inmiddels is omgebouwd tot restaurant om heerlijk uit eten in Arnhem te gaan. Boven de tafels hangen industriële lampen en hangplantjes. Deze zorgen weer voor een knusse uitstraling.

  Uit eten in Arnhem in een voormalig zwembad

  Uit eten in Arnhem in een voormalig zwembad Uit eten in Arnhem in een voormalig zwembad Uit eten in Arnhem in een voormalig zwembad

  Terug in de tijd

  Oude details van de voormalige sportkantine zijn ondanks de grote make-over nog wel overal terug te vinden: een tegeltjesbar, hoge krukken, schoolstoelen en ouderwetse banken nemen je hier even mee terug in de (school)tijd.

  Terrassen

  Naast het feit dat het binnen lekker toeven is, zit je buiten ook prima; je kijkt uit op een sportveld en speeltuin (kan je je koters goed in de gaten houden). Oh ja, buiten eten doe je op leuke Franse stoeltjes waar ik al eerder in dit artikel over schreef.  Boven deze stoelen hangen lichtsnoeren die er voor zorgen dat uit eten in Arnhem  nog gezelliger wordt.

  Uit eten in Arnhem in een voormalig zwembad Uit eten in Arnhem in een voormalig zwembad Uit eten in Arnhem in een voormalig zwembad Uit eten in Arnhem in een voormalig zwembad Uit eten in Arnhem in een voormalig zwembad Uit eten in Arnhem in een voormalig zwembad Uit eten in Arnhem in een voormalig zwembad Uit eten in Arnhem in een voormalig zwembad

  Uit eten in Arnhem in een voormalig zwembad

  Op je bord vind je…

  Broodjes, salades en borrelhapjes (en ernaast drink je heerlijke sapjes). Bij dit restaurant is van alles te krijgen. Ook voor de kids is er van alles te kiezen: van paghetti bolognese tot aan een heerlijke hamburger.

  Binnenkort uit eten in Arnhem?

  Loopt het water je al in de mond en ook zin in uit eten in Arnhem? Restaurant Thialf vind je in de Dullertstraat 33-1 in Arnhem.

  Heb je deze hotspots ook al eens gezien?

  Tekst: Lisa Post
  Fotografie: Elise van den Arend

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu