Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Top 3 favoriete interieur instagrammers - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  28 september, 2016

  Top 3 favoriete interieur instagrammers

  Instagram is een van de hotspots voor mooi beeldmateriaal. Je bent je eigen fotograaf en dat kan mooi beeldmateriaal opleveren. Daarnaast geeft het een kijkje achter de schermen. Speciaal voor jullie lichten wij elke week de leukste interieur instagrammers uit. Enjoy!

  instavandeweek-interiorjunkie1

  1.  Ivania Carpio

  Minimalisme  is ontzettend stijvol. Dat bewijst dit prachtige instagram account wel weer. Haar spierwitte Instagram account staat vol jaloersmakende edgy fotografie waar we even een buiginkje voor maken. Love it. Ivania kennen jullie uiteraard ook van de binnenkijker die Interior Junkie Elisah ooit fotografeerde in haar mooie minimalistische stulpje voor Cosmopolitan.
  instavandeweek-interiorjunkie1

  2. Henriette Amlie

  We krijgen maar geen genoeg van Scandinavische interieurs en daarom staat ook dit Instagram account in de top 3: Design lykkestyling a.k.a Henriette Amilie. Je kunt je Scandinavische geluk niet op hier.
  instavandeweek-interiorjunkie1

  3. Jen (Bishop) Francis

  Jen Francis staat voor no nonsense. En dat is ook haar Instagram account. What you see is what you get. Je vindt hier prachtige interieurkiekjes maar ook alles wat daar voor af gaat. Fijn om te zien dat verbouwingsdrama’s ook bij haar voorkomt.
  Beeld gevonden via:
  1+2. Love-aesthetics3. Desginlykkestyling4. Theinteriorsaddict. 

  myrnaAls ontwerper in spé is Myrna dol op alle vormen van design, vooral interieurdesign heeft dat extra beetje liefde gewonnen. Vandaar dat ze ook Interior Design & Styling is gaan studeren. Nu heeft ze haar kleine dorpje in Twente verlaten voor het mooie Amsterdam, daar is ze van plan nieuwe inspiratie en kennis op te doen in de interieurwereld. Met deze kennis wil ze op den duur haar eigen bedrijf starten. Al haar interieurbelevingen en inspiratie zal ze met haar geliefde camera vastleggen en beschrijven in haar blogs. Daarnaast mag Myrna zichzelf het komende half jaar dé Interior Junkie proof stagiaire noemen. Volg haar ook op Instagram. 

  2 reacties op “Top 3 favoriete interieur instagrammers”

  1. Jen Bishop schreef:

   Thank you for including me 🙂

  2. Sharon schreef:

   Wat leuk! Ik ken ze alle 3 nog niet, ga ze meteen opzoeken

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu