Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Taartjes, koffie en een cool interieur @ Betty Blue - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 18-04-2024

  7 mei, 2015

  Taartjes, koffie en een cool interieur @ Betty Blue

  Taart, koffie en heel veel zoetigheden. Bij Betty Blue in Amsterdam is het allemaal te vinden. Deze bakery is een walhalla voor zoetekauwen. Hier eet en bestel je kleurrijke gebakjes in alle soorten en maten.

  De drie breinen achter dit mierzoete concept, Clara Hupkes-Bovenberg, Yvette Nieuwboer en Jeroen van den Brand, wilden een patisserie van wereldformaat openen in de hoofdstad waar de smaken en kleuren van alle gebakjes terugkomen in de inrichting. Een stap in deze gezellige tent en je waant je in de wereld van Betty vol inspiratie, design en natuurlijk heerlijk gebak, frisse salade, knapperige sandwiches en lekkere Bocca koffie.

  Vind je de stoel waar je op zit iets voor thuis? Dan koop je ‘m toch gewoon. En zelf vindt Betty het leuk als je een selfie maakt bij haar Wall of Fame. Je kunt hier zeven dagen per week binnen wippen voor zowel ontbijt als lunch. Een aanslag voor je glazuur, maar o zo lekker. Ik ben fan!

  Waar vind je het?
  Snoekjessteeg 1/3 in Amsterdam
  www.bettyblueamsterdam.nl

  Taartjes, koffie en een cool interieur @ Betty Blue Taartjes, koffie en een cool interieur @ Betty Blue Taartjes, koffie en een cool interieur @ Betty Blue Taartjes, koffie en een cool interieur @ Betty Blue Taartjes, koffie en een cool interieur @ Betty Blue Taartjes, koffie en een cool interieur @ Betty Blue Taartjes, koffie en een cool interieur @ Betty Blue Schermafbeelding 2015-05-05 om 12.52.30 Taartjes, koffie en een cool interieur @ Betty Blue Taartjes, koffie en een cool interieur @ Betty Blue Taartjes, koffie en een cool interieur @ Betty Blue Taartjes, koffie en een cool interieur @ Betty Blue Taartjes, koffie en een cool interieur @ Betty Blue

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu