Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Backstage video nieuwste binnenkijker - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  5 mei, 2015

  Backstage video nieuwste binnenkijker

  Geheel tegen de verwachting van Whitney in blijkt het stulpje van haar en vriendin Joy de allerbest bekeken binnenkijker op Interior Junkie. En dat in slechts een week tijd. Leuk ook want Whitney schoot een backstage video van de interieurshoot..

  Voor mijn twee maanden lange Bali-tripje in juni ben ik flink aan het vooruit werken met binnenkijkers. Morgen ga ik binnenkijken bij een van mijn dierbare bloggers Fleur (FYI: ze woont prachtig in Nijmegen), schiet ik binnenkort in een grachtenpand én hoop ik dat iemand anders met een grachtenpand ook interesse heeft én komt de binnenkijker bij een bekende modeblogger in Milaan binnenkort ook online.

  Voor nu kun je via het YouTube kanaal van Whitney even backstage spieken bij de binnenkijker bij Whitney en Joy. Voor de volledige shoot en het interview bekijk je dit artikel.

   

  Nog meer binnenkijkers op Interior Junkie:

  Video © Whitney Valerie
  Beginbeeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu