Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

10x stijlvolle outdoor shutters - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2023

  8 mei, 2015

  10x stijlvolle outdoor shutters

  Waar een aantal jaren geleden een heuse run op indoor shutters ontstond, lijkt de outdoor versie nu ook steeds meer aan terrein te winnen. En niet alleen in zonnige oorden! Shutters houden namelijk niet alleen de zon buiten; ze zijn ook erg stijlvol.

  Ik kan je in dit verhaal natuurlijk dodelijk vermoeien met allerlei technische informatie over shutters; over het materiaal, de functies en de toepassingen. Dat ga ik niet doen. Wat ik als stylist belangrijk vind en wat ik daarom graag met je deel, is dat je naar mijn idee met deze shutters het interieur naar buiten brengt en het exterieur naar binnen. Je verbindt in- & outdoor met elkaar door je exterieur als interieur te behandelen. En dat zie ik zo graag. Niet zo gek dus dat ik heel blij word van onderstaande foto’s; met zorg en aandacht voor jou geselecteerd. Enjoy!

   

   


  Lees hier meer posts van Mascha.

  MaschaMascha had van jongs af aan al een passie voor wonen en styling. Ze draaide er haar hand dan ook niet voor om, om na iedere verhuizing het nieuwe huis weer stijlvol in te richten. Zowel binnen als buiten. Ook vrienden en familie vragen altijd advies ten aanzien van een tuinaanleg of een meubelindeling. Stapels woon- en tuin bladen liggen er ter inspiratie in haar woonkamer en knipogen daarmee naar LEEM Concepts, haar eigen – in 2014 opgerichte – platform voor luxueus, exclusief, excellent en mooi wonen. Naast nog veel meer leuke blogs maken, heeft Mascha nog dromen en ambities te óver: hotels inrichten, een eigen woon-winkel-huis ontwerpen, het woonbloggen verder doorontwikkelen en mooie co-creaties bewerkstelligen.

   

   

   

   

   

   

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu