Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  Stylingtips: zo style jij kobaltblauw in huis

  Kobaltblauw is een kleur die je steeds meer terug ziet komen in het interieur. Niet alleen kobalt, maar ook blauw in het algemeen. Het is een kleur die je overal in huis kan toepassen. Kobalt blauw heeft iets mysterieus en donkers, maar geeft ook een bepaalde luxe aan je huis. Hoe stijl je deze kleur in huis?

  Zoals ik hierboven al schrijf, geeft kobaltblauw een bepaalde luxe aan je interieur (bekijk de slaapkamer van Interior Junkie Elisah maar), vooral wanneer je het combineert met fluweel. Ik zou het zelf in eerste instantie nooit aan mijn huis toevoegen, maar als ik het zo bij anderen zie, begin ik toch wel een beetje te twijfelen. Het ziet er zo tof uit.

  Durf jij kobaltblauw aan?

  Wil je het wel in je interieur toevoegen, maar weet je niet zo goed hoe? Dan help ik je hieronder op weg met een aantal inspiratiefoto’s. Vind je meubels of muren in kobaltblauw net iets te? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om accessoires te gebruiken, bijvoorbeeld kussens of vaasjes in die kleur. Wat vinden jullie van deze kleur?

  kobalt2 kobalt3 bewerkt kobalt4 bewerkt kobalt5 kobalt7 kobalt bewerkt

   

  Beeld gevonden via:

  1. Alvhem. 2. Jessica Antola via Domino. 3. Reagan Taylor via Domino. 4. Brittany Ambridge via Domino. 5. Alvhem. 6. Alvhem. 7. Will Anderson via Domino.

  renata

  Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu