Thuis in een voormalige boerderij met blauwe keuken

Een voormalige boerderij is omgetoverd tot modern paleisje. Deze nieuwe binnenkijker staat in Californië en de bewoners hebben hiermee hun droomhuis gecreëerd. Veel elementen van de boerderij komen nog terug, zoals de hooggeplaatste ramen en in tweeën gedeelde deuren.

Het huis heeft mooie hoge plafonds en er komt veel licht naar binnen, iets wat het huis ontzettend prettig maakt om in te wonen. De bewoners kozen voor een mix van landelijk en modern in de inrichting. Dat is vooral terug te zien in de blauwe keuken, ook wel de eyecatcher in dit huis. Het aanrecht is bijvoorbeeld van marmer, terwijl het kookeiland van hout en staal is. Gecombineerd met wat vintage keukengerei krijgt het de gezellige, landelijke feeling.

Op een boerderij horen natuurlijk dieren en daar is dan ook aan gedacht. De bewoners hebben speciaal voor hun honden een doorgang naar buiten gemaakt via het washok. De slaapkamer is denk ik wel de mooiste ruimte in huis die meteen toegang geeft tot het mega zwembad en de tuin.

boerderij shop 2
boerderij shop 4
boerderij shop 6
boerderij shop 7
boerderij shop 8
boerderij shop 9
boederij shop 5-1
boerderij shop 10
boerderij shop 11
boerderij shop 12
boerderij shop 13

Beeld gevonden via:

Remodelista

Reageer ook