Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Sneak preview H&M x Interior Junkie - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  Sneak preview H&M x Interior Junkie

  De week voordat ik naar Bali afreisde zat ik al volop in de tropen. Voor H&M Home mocht ik namelijk twee ruimtes in een Amsterdams droomhuis stylen om de nieuwste najaarscollectie te promoten. Hier alvast een voorproefje van H&M x Interior Junkie..

  Naast een shoot ook een video

  De volledige binnenkijker gaat volgende week live en extra leuk: er is die dag ook een video gemaakt waarin ik o.a meer vertel over de slaapkamer die ik volledig in de botanische trend stylede, mijn favorieten en handige tips. Voor nu dus een sneak peak van H&M x Interior Junkie! De rest volgende week live..

  Sneak preview Interior Junkie x H&M

  Beeld: Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Sneak preview H&M x Interior Junkie”

  1. Mariska schreef:

   Wat mooi! Ik wil meteen alles kopen 🙂

   http://fashion-hooked.blogspot.nl/

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu