Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

10x musthave koffietafelboeken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  8 september, 2015

  10x musthave koffietafelboeken

  Koffietafelboeken: ik krijg er geen genoeg van. Alleen al het uitzoeken van een nieuw koffietafelboek vind ik een waar genot. Hoewel je koffietafelboeken tegenwoordig ook bij koffietentjes en conceptstores kunt vinden, vind ik het stiekem toch het fijnst om naar Taschen of de Bijenkorf te gaan.


  Verschillende koffietafelboeken openslaan, dan toch weer terugleggen en verder kijken, overleggen met mijn shopmaatje, definitief beslissen en dan heel blij terug naar huis fietsen. En dan komt het leukste; er thuis met een drankje relaxt doorheen bladeren en er vervolgens een mooi plekje voor zoeken in huis.

  In de boekenkast, rechtop op planken aan de muur, in een boekenstandaard, op een krukje of gewoon op de eettafel. Een koffietafel boek doet het altijd goed in je interieur. Tevens geven deze boeken ook een persoonlijk tintje aan je huis.

  Lastig kiezen? Ik deel mijn favorieten graag met je! En daarna, shoppen maar!

  Kinfolk: een lust voor het oog. In dit kookboek is werkelijk elke foto mooi!

  10x musthave koffietafelboeken

  Humans of New York: een kijkje in het leven van de bewoners in New York; een collectie van prachtige portretten en bijzondere verhalen. Bij Interior Junkie’s Elisah ligt deze standaard op haar koffietafel!

  10x musthave koffietafelboeken

  On Top: een heerlijk, inspirerend boek om te lezen van bekende fashionblogger Anna Nooshin. Het leukste vind ik haar openheid, eerlijkheid en energieke manier van schrijven.

  10x musthave koffietafelboeken

  100 interiors around the world: een must-have voor elke Interior Junkie!

  10x musthave koffietafelboeken

  Cycle Style: als je van fietsen houdt en er ook nog eens goed uit wilt zien.

  10x musthave koffietafelboeken

  The Amsterdam Canals: ook een must-have, maar dan voor elke Amsterdam junkie!

  10x musthave koffietafelboeken

  Eames: een van mijn favoriete buitenlandse ontwerpers. Een boek vol met het fantastische werk van Charles en Ray Eames.

  10x musthave koffietafelboeken

  Helmut Newton: een eerbetoon in 480 pagina´s aan Helmut Newton, de meest invloedrijke, intrigerende en controversiële fotograaf van de 20e eeuw.

  10x musthave koffietafelboeken

  The Outsiders: we gaan steeds meer ontspannen in de natuur om ons dagelijkse, drukke leven een plekje te geven. The Outsiders geef een kijkje in (het ontstaan) van mooie producten, merken en ideeën die hiermee verband houden.

  10x musthave koffietafelboeken

  Piet Hein Eek: een van mijn favoriete Nederlandse ontwerpers. Een boek waarin je zijn ontwikkeling kunt volgen.

  10x musthave koffietafelboeken

  Lees hier meer posts van Joyce.

  Joyce

  Joyce kon vroeger niet begrijpen dat haar moeder elke maand naar de brievenbus rende voor de nieuwste woontijdschriften. Inmiddels komt ze daar op terug en vertoont ze hetzelfde gedrag. Speurt ‘s ochtends en ‘s avonds Instagram af voor wooninspiratie, gaat graag naar conceptstores en andere leuke hotspots met verrassend interieur (en ook voor lekkere koffie of Aziatische eten).  Woont sinds begin 2015 samen met haar vriend in Amsterdam West en heeft zich helemaal op de inrichting kunnen uitleven in hun liefdesnest. Het is een Scandinavische stijl met een bohemien touch.  Momenteel werkt ze binnen recruitment en employer branding. Ze heeft de ambitie in de toekomst in een marketing- en communicatie functie te werken. Schrijven doet ze graag en helemaal over haar grote passie: interieur!

  Reacties zijn gesloten.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu