Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Sneak Peek binnenkijker - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  15 oktober, 2014

  Sneak Peek binnenkijker

  Sneak Peek nieuwste binnenkijker

  Gisteren schoot ik mijn allereerste binnenkijker in New York. In Soho welteverstaan waar een prachtig appartement met binnentuin mij opwachtte.

  Op dit moment ben ik druk bezig met het editen van de foto’s en het interview, dus jullie moeten nog even wachten op het eindresultaat. Het allereerste kiekje kon ik jullie natuurlijk niet laten ontgaan. Dat het hier fijn wonen is, hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. En stiekem verliet ik ontzettend jaloers het pand op weg naar mijn eigen New Yorkse stulpje..

  Voor nu kun je je lol op met een van mijn vorige binnenkijkers:

  Volg mijn interieurspinsels ook op Twitter Facebook Pinterest Instagram

  Beeld © Elisah Jacobs

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu