Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Sneak peek droomvilla op Bali - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  Sneak peek droomvilla op Bali

  Goeiemorgen vanaf Bali! Sinds gisteren ben ik voor eventjes de eigenaar van de mooiste villa waar ik ooit verbleef. Villa Ibiza is een paradijsje in het noorden van Bali en komt inclusief interieur waar je U tegen zegt. Binnenkort staat de complete binnenkijker live. Hier alvast een voorproefje.

  Je snapt dat ik na een drukke en zweterige week in Singapore deze week even helemaal niks ga doen. Fijn ook: dit huisje is inclusief een supervriendelijke staff die ook nog eens heerlijk voor ons kookt en ons elke dag in de watten legt. Elke dag schuif ik aan voor een verrassingsontbijtje, lunch en diner en terwijl ik deze post tik, heb ik net een ge-wel-dige massage gehad. Heaven on earth, ik wil hier nooit meer weg..
  Sneak peek droomvilla op Bali Sneak peek droomvilla op Bali
  Beeld: Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  2 reacties op “Sneak peek droomvilla op Bali”

  1. saskia schreef:

   Je mag de volgende keer ook een bezoekje komen brengen aan onze villa!
   http://www.balistrandvilla.nl

  2. Jacqueline schreef:

   Bedankt voor de prachtige foto’s en de blog. Fijn om te lezen dat jullie genieten daar. De inrichting van de villa is vooral geïnspireerd door deze website. Interiorjunkie staat al heel lang in mijn favorieten.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu