Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

10x vergrijsde groentinten - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  10x vergrijsde groentinten

  Ik heb niet zo heel veel met kleurgebruik in huis. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar zwart-wit met een vleugje groen door het gebruik van veel planten. Als ik dan toch voor een kleur in huis zou gaan, dan is het een mooie donkere vergrijsde groentint.

  Groen is een mooi natuurlijke en frisse kleur, dat in een vergrijsde versie ook veel warmte kan uitstralen. Planten die deze kleur ook hebben zijn bijvoorbeeld olijfbomen, eucalyptus bladeren en lavendel en laten de kleur op een natuurlijke manier terugkomen in huis, zonder dat het te overheersend is.

   

   

  Lees hier alle posts van Dieuwertje. 

  dieuwertje Dieuwertje studeert Communicatiewetenschappen en is van jongs af aan al bezig met interieur. Al komt ze (net als alle wijzen) uit het oosten van het land. Ze heeft een stiekeme voorliefde voor Amsterdam. Inspiratie haalt ze uit magazines en online media en invloeden pikt ze uit alledaagse zaken en verre culturen. Robuuste, rauwe items, natuurlijke materialen en zwart/wit interieurs hebben een voorkeur. Een set met dezelfde soort showroom meubels komt er zeker niet in. Een mooi appartement met een groot balkon, het liefst in New York is een droom die hopelijk ooit uit mag komen. Check haar eigen blog: Pistols Republic.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu